Animatiewerk en corona

Animatiewerk en corona

Hier lees je alles over corona zodat jij zonder zorgen aan de slag kan als entertainer!


Kan ik nog wel als entertainer aan de slag?

De vraag is meer, waarom zou je niet aan de slag gaan! Dit is de ultieme kans om aan de slag te gaan als entertainer. We passen ons aan naar de maatregelen van het RIVM. We leren elkaar online beter kennen tijdens de sollicitatiegesprekken en van de training maken we er zoals altijd samen een feestje van. Mocht je nog met vragen zitten, bel/app of mail ons !

Tijdens het seizoen houden we elkaar op de hoogte van alle ontwikkelingen. Vragen? Let us know! (teamwork makes the dream work ;) ) Samen zorgen we ervoor dat dit een zomer van je leven gaat worden. Je krijgt van ons een uitgebreid protocol met alle informatie en instructies die handig zijn voor op het vakantiepark. 

Animatiewerk en corona


Kan ik nog wel een training volgen?

Natuurlijk! We laten je niet zonder enige voorbereiding op pad gaan. Samen met onze trainers werken we keihard om ervoor te zorgen dat ook in deze tijden er een toffe training voor jou klaarstaat. Online of offline, beide mogelijkheden zullen jou net zo goed als voorgaande jaren op pad sturen. Wat het gaat worden hangt natuurlijk volledig af van de maatregelen. Zodra er meer informatie is ben jij de eerste die het hoort. Voor nu ontvang je zoveel mogelijk bekende informatie en beantwoorden we al je vragen!

Animatiewerk en corona


Hoe zit het met de zomer?

We werken met ons opgestelde coronaprotocol en zijn daarnaast voorbereid op verschillende scenarios. Hier hoef jij je dus geen zorgen over te maken! De animatie gaat gewoon door met een extra 'once in a lifetime experience'.  Ben jij ready om uit je 'eigen escape room' te ontsnappen en aan de slag te gaan als een van onze superhelden? Solliciteer dan nu!


Animatiewerk en corona


Marly Sauer: “Op welke manier je het ook doet, je kan kinderen altijd vermaken”

Afgelopen seizoen heeft Marly Sauer op verschillende vakantieparken in Nederland geknald. Hoe zij het heeft ervaren lees je hier.

Uiteindelijk valt het mee hoe anders het is. Marly: “Kinderen vinden je altijd leuk! 1,5 meter afstand of niet, de tekeningen krijg je in ieder geval zeker!” Voor Marly was het vooral belangrijk om helder te zijn over de coronamaatregelen. “Omdat het zo duidelijk was voor alle gasten was het simpel om activiteiten te organiseren.”  Op welke manier je het ook doet, met afstand en andere maatregelen: je kan kinderen altijd vermaken! 

Wil jij net zoals Marly aankomend seizoen ook aan de slag op een van onze vakantieparken? Solliciteer dan nu!Animatiewerk en corona


Meestgestelde vragen

Kan ik nog annuleren wanneer ik twijfels krijg rondom corona? 

Wanneer je uitgenodigd bent voor de training. Gaan wij er vanuit dat wij jou, na positieve afronding van de training, kunnen inzetten. Natuurlijk kunnen er verschillende situaties voorkomen die buiten onze macht vallen. Mocht dit zo zijn, houden wij altijd contact om de mogelijkheden van annulering te bespreken.

Hoe regelen jullie de training nu met corona? 

Wij volgen te allen tijde het advies van de overheid. Wij hebben een aantal scenario's voorbereid. Bijvoorbeeld wanneer er alleen een samenscholing van 30 personen is toegestaan of alleen een online training mogelijk is. Wij houden jou via de mail op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de training. Hoe dan ook, ga jij voorbereid op pad!

Is het zeker dat mijn vakantiebaan doorgaat in verband met corona? 

Zekerheid geven in een tijd als deze kunnen wij niet voor de volle 100%. Wel kijken wij met een positieve blik naar het seizoen en verwachten wij dat je ook in het seizoen van 2021 aan de slag kan met het leukste bijbaantje! 


BEN JIJ ER KLAAR VOOR?

Meld je dan nu aan voor de zomer van je leven! Wil jij weten wat bij je past? Doe de keuzehulp! Wil je meer weten over dit onderwerp of heb je vragen die hier niet tussen staan? Wij zijn van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar op :085 029 8885 of via de mail: hallo@teamanimation.nl