Animatiewerk in 2022

Ben jij klaar voor een ervaring om nooit te vergeten?

Lijkt het je nou super tof om als entertainer aan de slag te gaan? Wacht niet langer en meld je aan! Na je aanmelding zullen wij binnen 2 werkdagen contact met je opnemen. Onze animatieprogramma's zijn aangepast op de richtlijnen van het RIVM, zodat jij veilig voor ons aan de slag kunt. Ook zullen we je begeleiden in het organiseren van 1,5 meter activiteiten en het uitvoeren van ons 1,5 meter programma tijdens onze training. Er komt snel meer duidelijkheid over hoe de training eruit komt te zien in 2022. Alles over onze huidige sollicitatieprocedure vind je hier

Dit jaar hebben we weer een heleboel gave werkplekken in binnen- en buitenland. Dus dit is je kans! Zorg dat ook jij deze zomer dé zomer van je leven meemaakt en ga aan de slag op een van onze superleuke campings. 

Breng me naar de keuzehulp Ik solliciteer meteen


AAN DE SLAG ALS ENTERTAINER 

Animatiewerk is een vette, avontuurlijke en onvergetelijke ervaring. Wat houdt dit in? Hard werken in een geweldige sfeer, veel ervaring opdoen met mensenkennis, het begeleiden en organiseren van activiteiten en natuurlijk je campinggasten een unlimited smile geven!

  • Wonen en werken op het vakantiepark
  • Altijd gezellige gasten
  • Smiles unlimited!TeamAnimation 

Persoonlijk contact. Goede begeleiding voor, tijdens en na jouw werkperiode. Een heel team vol met ervaren entertainers en natuurlijk ontzettend veel plezier!