Animatiewerk pakketten

Combineer pakketten en kies sfeermakers voor nóg meer plezier!

Sfeermakers van Animatiewerk

Wanneer je een animatieteam van TeamAnimation afneemt, maken wij altijd een animatieprogramma op maat voor je. Je hoeft dus niet zelf aan de slag om een leuk programma te schrijven, handig! Als je een pakket hebt gekozen gaan wij aan de slag met een programma vol variatie. Je kunt natuurlijk zelf doorgeven wat je graag wel of juist niet in het animatieprogramma terug zou zien. Ook zijn eigen activiteiten (zoals bijv. bingo) makkelijk op te nemen in het programma.

Sfeermakers

Elke week kun je het programma aanvullen met extra sfeermakers! Deze speciale activiteiten worden door ons ontwikkeld en uitgevoerd om het programma nóg leuker te maken. Een aantal voorbeelden:

  • * Musicals (o.a. Minions, Aladdin en Frozen)
  • * Family colorrun
  • * Weerwolven van Wakkerdam LIVE
  • * Natuurtocht met boswachter Bob
  • * Pop-up escaperoom 'the lab'
  • * Diverse stormbanen
  • * Horror Obstacle Run

Dit is slechts een greep uit ons ruime aanbod, dat wij ieder jaar uitbreiden. In onze brochure vind je alle sfeermakers van aankomend seizoen.

Pakketten

Animatiewerk heeft voor ieder recreatiebedrijf een geschikt pakket ontwikkeld. Heb je bijvoorbeeld veel gasten met jonge kinderen? Of veel jongeren? Of heb je misschien veel actieve senioren te gast? Met de onderstaande pakketten kun je iedereen bedienen. Kies het pakket dat past bij jouw gasten of combineer ze.
Campingvriendjes / Zomerkidsclub van Animatiewerk

Campingvriendjes / zomerkidsclub

Heb je veel gezinnen met jonge kinderen op je camping of vakantiepark? Dan is de Campingvriendjesclub een aanrader! Voor bungalowparken heet deze club de Zomerkidsclub. De club is gericht op kinderen van 2 t/m 10 jaar en hun ouders. De club zorgt voor een hechte band tussen gasten en jouw park of camping, mede door de speciale polsbandjes. Het animatieprogramma zit vol leuke activiteiten voor je jongste gasten, met o.a. uitdagende knutsels, leuke spellen, tochten, shows en theater!

Natuurclub

De natuur is een bijzonder fenomeen. Dat vinden kinderen ook. Daarom heeft Animatiewerk de natuurclub met Boswachter Bob opgericht. Kinderen worden bewust gemaakt wat de natuur allemaal te bieden heeft en uitgedaagd om zelf op zoek te gaan naar de best bewaarde geheimen. Knutselen, tochten, shows of themadagen. Alles is leuk in en met de natuur! Boswachter Bob neemt ze mee naar het bos, de hei of een andere plek in de natuur waar van alles te beleven is!

Natuurclub van Animatiewerk
Youngsters van Animatiewerk

Youngsters

Wanneer je gasten zo tussen de 12 en 17 jaar zijn, kunnen zij wel wat serieuzere activiteiten aan. Youngsters beleven een unieke ervaring op jouw camping of vakantiepark met activiteiten die zijn aangepast op hun interesses. Het Youngsters pakket houdt jongeren van de straat en maakt dat ze zich op jouw vakantiepark volop vermaken. Dit pakket kan worden gecombineerd met één van de andere pakketten, zodat je een brede doelgroep kunt aanspreken met de animatie.

Volwassenen animatie

Steeds meer volwassenen gaan er op uit. Speciaal voor deze doelgroep ontwikkelden we een animatiepakket, bomvol leuke activiteiten. Dit animatiepakket is net iets anders dan het traditionele animatiewerk. We zetten voor dit pakket flexibele entertainers in die gerichte activiteiten verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sportlessen, workshops, kampvuurprogramma's etc. Animatie voor volwassenen kan een enorme toegevoegde waarde hebben!

Volwassenen animatie van Animatiewerk