Training volgen

Meld je aan voor een supergezellige animatietraining!

Trainingsweekend

Iedereen die bij Animatiewerk wil werken, kan zich opgeven voor een training. In dat weekend kun je kijken of jij het werk écht leuk vindt, en wij kijken of je past bij ons bedrijf. Als je bent aangemeld voor onze training krijg je een uitnodiging met alle informatie over dit selectieweekend. In de evaluatie geven vorige deelnemers het trainingsweekend een 8,8 als rapportcijfer en de sfeer in het weekend zelfs een 9,2! Het wordt dus sowieso tof!

"Dit weekend was echt zó onwijs leuk. Ik heb heel veel nieuwe mensen leren kennen en de trainers waren super aardig! Kan niet wachten tot de zomer!"

Eerst gratis kennismaken?!

Wil jij niet direct een heel weekend komen trainen? Dan kun je nu ook eerst gratis kennismaken bij jou in de buurt, voordat je je aanmeldt voor de training. Handig en leuk! Je hoort daar namelijk direct of we je zo'n toffe baan kunnen aanbieden. Gewoon aanmelden voor de training kan natuurlijk ook altijd!

Wat doe je op een animatietraining?

De animatietraining is van vrijdagavond t/m zondagmiddag, in Appelscha. Het is een gegarandeerd gezellig weekend waarin we je alles leren over animatiewerk. Je wordt goed gecoacht door onze ervaren trainers. Je volgt allerlei leuke workshops en activiteiten op gebied van sport en spel, minidisco, presenteren, creatief denken, theater en show. Uiteraard mag je ook laten zien wat jij zelf in huis hebt! 

Wanneer we denken dat je geschikt bent om te werken als entertainer, word je na dit selectieweekend aangenomen bij Animatiewerk! Daarna kun je lekker zelf aan de slag op een camping of vakantiepark in een animatieteam!

De data voor de trainingen

In 2018 organiseren we trainingen in de volgende weekenden. Geef je snel op, want vol = vol!

- 26 t/m 28 januari 2018 (VOL!)
- 9 t/m 11 maart 2018
- 6 t/m 8 april 2018
- 25 t/m 27 mei 2018

Kosten voor de training

De kosten voor dit weekend zijn € 30,00. Dit kleine bedrag vragen wij om je een professionele animatietraining aan te kunnen bieden. Eten, drinken, twee overnachtingen, leerzame workshops en de leukste trainers zijn geregeld door ons! De € 30,00 is maar een klein deel van de kosten, de rest betalen wij.