Training volgen

Meld je aan voor een supergezellige animatietraining!

Gezellig trainingsweekend

Iedereen die bij Animatiewerk wil werken, kan zich opgeven voor een training. In dat weekend kun je kijken of jij het werk écht leuk vindt, en wij kijken of je past bij ons bedrijf. Als je bent aangemeld voor onze training krijg je een uitnodiging met alle informatie over dit selectieweekend. In de evaluatie geven vorige deelnemers het trainingsweekend een 8,8 als rapportcijfer en de sfeer in het weekend zelfs een 9,2! Het wordt dus sowieso tof!

"Dit weekend was echt zó onwijs leuk. Ik heb heel veel nieuwe mensen leren kennen en de trainers waren super aardig! Kan niet wachten tot de zomer!"

Wat doe je op een training?

De animatietraining is van vrijdagavond t/m zondagmiddag, in Appelscha. Het is een gegarandeerd gezellig weekend waarin we je alles leren over animatiewerk. Je wordt goed gecoacht door onze ervaren trainers. Je volgt allerlei leuke workshops en activiteiten op gebied van sport en spel, minidisco, presenteren, creatief denken, theater en show. Uiteraard mag je ook laten zien wat jij zelf in huis hebt!  Wanneer we denken dat je geschikt bent om te werken als entertainer, word je na dit selectieweekend aangenomen bij Animatiewerk! Daarna kun je lekker zelf aan de slag op een camping of vakantiepark in een animatieteam!

De data voor de trainingen

De data voor de selectietrainingen in 2019 zijn:

  • * 1, 2 en 3 februari
  • * 22, 23 en 24 maart
  • * 12, 13 en 14 april
  • * 10, 11 en 12 mei

 

Kosten en aanmelden

De kosten voor het trainingsweekend zijn éénmalig € 30,00. Eten, drinken, twee overnachtingen, leerzame workshops en de leukste trainers zijn geregeld door ons. De € 30,00 is maar een klein deel van de kosten, de rest betalen wij voor je! Wanneer je wordt aangenomen na dit selectieweekend is er nog een extra trainingsdag. Deze is helemaal gratis voor jou.