Training volgen

Meld je aan voor een supergezellige animatietraining!

Gezellig trainingsweekend

Iedereen die bij Animatiewerk wil werken, kan zich opgeven voor een training. In dat weekend kun je kijken of jij het werk écht leuk vindt, en wij kijken of je past bij ons bedrijf. Als je bent aangemeld voor onze training krijg je een uitnodiging met alle informatie over dit selectieweekend. In de evaluatie geven vorige deelnemers het trainingsweekend een 8,8 als rapportcijfer en de sfeer in het weekend zelfs een 9,2! Het wordt dus sowieso tof!

"Dit weekend was echt zó onwijs leuk. Ik heb heel veel nieuwe mensen leren kennen en de trainers waren super aardig! Kan niet wachten tot de zomer!"

Wat doe je op een training?

De animatietraining is van vrijdagavond t/m zondagmiddag, in Appelscha. Het is een gegarandeerd gezellig weekend waarin we je alles leren over animatiewerk. Je wordt goed gecoacht door onze ervaren trainers. Je volgt allerlei leuke workshops en activiteiten op gebied van sport en spel, minidisco, presenteren, creatief denken, theater en show. Uiteraard mag je ook laten zien wat jij zelf in huis hebt!  Wanneer we denken dat je geschikt bent om te werken als entertainer, word je na dit selectieweekend aangenomen bij Animatiewerk! Daarna kun je lekker zelf aan de slag op een camping of vakantiepark in een animatieteam!

De data voor de trainingen

We zijn druk bezig om het zomerseizoen van 2018 goed af te sluiten op dit moment. Begin oktober bepalen we voor 2019 op welke data de trainingen plaatsvinden. Wil je dat we je op de hoogte houden als de trainingen zijn geopend voor inschrijving? Meld je dan aan en schrijf je in. Dan ben jij er als eerste bij, op weg naar een te gekke vakantiebaan in de vakanties van 2019!

Aanmelden?

De kosten voor het trainingsweekend zijn éénmalig € 30,00. Eten, drinken, twee overnachtingen, leerzame workshops en de leukste trainers zijn geregeld door ons! De € 30,00 is maar een klein deel van de kosten, de rest betalen wij.