Training volgen

Meld je aan voor een supergezellige animatietraining!

Gratis trainingsweekend

Iedereen die bij Animatiewerk wil werken, kan zich opgeven voor een training. In dat weekend kun je kijken of jij het werk écht leuk vindt, en wij kijken of je past bij ons bedrijf. Als je bent aangemeld voor onze training krijg je een uitnodiging met alle informatie over dit selectieweekend. In de evaluatie geven vorige deelnemers het trainingsweekend een 8,8 als rapportcijfer en de sfeer in het weekend zelfs een 9,2! Het wordt dus sowieso tof!

"Dit weekend was echt zó onwijs leuk. Ik heb heel veel nieuwe mensen leren kennen en de trainers waren super aardig! Kan niet wachten tot de zomer!"

Wat doe je op een training?

De animatietraining is van vrijdagavond t/m zondagmiddag, in Appelscha. Het is een gegarandeerd gezellig weekend waarin we je alles leren over animatiewerk. Je wordt goed gecoacht door onze ervaren trainers. Je volgt allerlei leuke workshops en activiteiten op gebied van sport en spel, minidisco, presenteren, creatief denken, theater en show. Uiteraard mag je ook laten zien wat jij zelf in huis hebt!  Wanneer we denken dat je geschikt bent om te werken als entertainer, word je na dit selectieweekend aangenomen bij Animatiewerk! Daarna kun je lekker zelf aan de slag op een camping of vakantiepark in een animatieteam!

De data voor de trainingen

In 2018 organiseren we geen trainingen meer, deze zijn allemaal al geweest. Voor de zomer zoeken we voor de periode van 4 t/m 24 augustus nog een paar entertainers. Wil jij werken in deze periode? Stuur dan een e-mail met de volgende informatie naar wendy@animatiewerk.nl:

  • Je CV
  • Je motivatie, waarom wil je graag animatiewerk doen?
  • Een korte video van maximaal 2 minuten waarin je jezelf voorstelt

Gratis training?

De kosten voor het trainingsweekend zijn éénmalig € 30,00. Maar... wanneer je in de zomer minimaal 3 weken voor ons aan het werk gaat, krijg je je geld voor de training terug! Eten, drinken, twee overnachtingen, leerzame workshops en de leukste trainers zijn geregeld door ons! De € 30,00 is maar een klein deel van de kosten, de rest betalen wij.