Animatiewerk lanceert gratis activiteiten app

Animatiewerk lanceert gratis activiteiten app

Animatiewerk heeft een nieuwe app gelanceerd voor Android en IOS: de Activiteiten app. De app bevat honderden sport en spel activiteiten, knutselvoorbeelden, meeleeftheaterverhalen, shows en quizzen. Deze nieuwe dienst is perfect voor animatieteams op vakantieparken, maar ook zeer geschikt voor een bredere doelgroep. Denk aan studenten en docenten, de kinderopvang, de scouting, ouders van jonge kinderen of zelfs bejaardenhuizen.

Makkelijk en paperless

De Activiteiten app is in eerste instantie gemaakt om het de eigen medewerkers van Animatiewerk makkelijker te maken wanneer zij aan het werk zijn. Daarnaast is de app een stuk duurzamer dan de oude mappen met papier. De animatieteams werkten al jaren met dikke mappen en boeken waar activiteiten in stonden ter inspiratie. Wendy Oude Veldhuis, van Animatiewerk: “Die mappen kregen ieder jaar een update met nieuwe activiteiten, dus dat betekende veel printwerk en onnodige kosten. Daarnaast maken we het werk een stuk makkelijker, entertainers downloaden de app en de updates worden vanzelf bijgewerkt. De app is zelfs offline te gebruiken, dus ideaal als er even geen internetverbinding is.”

Een cadeautje voor andere branches

Wendy Oude Veldhuis: “Omdat we zelf met veel plezier met deze app werken, wilden we hem eigenlijk breder inzetten. Dus ook in andere branches. Het is nu eigenlijk een cadeautje geworden voor iedereen die activiteiten organiseert voor groepen. Denk aan branches zoals het onderwijs. opleidingen als CIOS, ALO, Sport en Bewegen, de Pabo en het basis onderwijs kunnen de app goed gebruiken voor stages en sportlessen. Ook in de kinderopvang, bij de scouting of zelfs in bejaardenhuizen zie ik veel mogelijkheden voor een afwisselend aanbod van activiteiten!”

Android en IOS

De app is gratis te downloaden voor Android via de Google Playstore. De app is half november ook te downloaden voor IOS in de Appstore. Er staan zo’n 400 activiteiten in en de komende maanden worden er nog nieuwe activiteiten toegevoegd aan de Activiteiten app.

Animatiewerk

Animatiewerk verzorgt animatieteams en animatieprogramma’s op maat op vakantieparken en campings in Nederland, België en Duitsland. Het bedrijf biedt adviseurs die meedenken met recreatieondernemers over thematisering, entertainers voor in animatieteams en verfrissende animatieprogramma’s. Animatiewerk helpt recreatieondernemers met plezier. Letterlijk.

Over de blogger

alle blogs van