De 10 musthaves voor een animatiemedewerker

De 10 musthaves voor een animatiemedewerker

Wil jij deze zomer lekker aan de slag als animatiewerker (of entertainer, of animateur, hoe jij het wilt) op een vakantiepark? Nice! Want animatiewerk is de leukste vakantiebaan die bestaat, promiss! Maar soms heb je van die dagen dat je denkt: “Had ik dit nou maar meegenomen…”. Daarom speciaal voor jou een lijstje van de 10 beste musthaves voor animatiewerkers! Komtiiiiieeeee….

Oordopjes

Sowieso dat deze niet in de lijst kan ontbreken. Want gedeelte slaapkamers. Soms heb je gewoon een roomie die praat in zijn/haar slaap, of die een beetje snurkt. Dan zijn oordoppen jouw shortcut to heaven!

Bluetoothbox

Op zich heb je meestal niets te klagen over geluid in de werkruimte. Maar in je huisje is het ook leuk om een beetje muziek te hebben toch? Neem een bluetooth boxje mee, download de Spotify app en dansen maar!

De app!

Even geen inspiratie voor een leuke activiteit? No worries! De TeamAnimation app staat bommetjevol leuke ideeën, knutsels, theaterstukjes en zelfs complete shows. Dus downloaden (voor Android en iPhone) en laat je inspireren…

Ducttape

Met ducttape en tiewraps kun je de hele wereld aan. Want werk je in een animatieteam, dan bouw je decors voor je shows en activiteiten. En dan is duct tape sowieso je beste vriend! Losse kabels, karton, vloerbedekking, decordoeken, alles plakt gewoon lekker met deze musthave!

Powerbank

Je bent de hele dag druk in de weer en vergeet dan uiteraard om je oplader mee te nemen. Aan het einde van de middag nog ff een foto maken lukt dan helaas niet meer. Tenzij… je je powerbank bij je hebt! Dus gewoon ff in een tas mikken en je bent uit de problemen!

Muggenspul

Op de meeste vakantieparken en campings volop aanwezig: de mug. Het schijnt te helpen om een paar weken voordat je gaat werken al Vitamine B te slikken. Dan ruik je blijkbaar minder lekker voor muggen. Voor de quick fix is muggenspul natuurlijk gewoon een van je musthaves. Smeren maar :)

Slippers

Haren in de wind, zon op je gebruinde neus en slippertjes aan je voeten. Klinkt als een prima werkdag toch? De slipper is er tegen warme voeten, je schopt ze zo uit om een sprintje te trekken tijdens een watergevecht en het staat gewoon lekker zomers!

Haarband, bandana of pet

Deze musthave voor lang haar is heel fijn! Want wie wordt er nou niet soms HE-LE-MAAL gek van dat haar in je gezicht? Los het op met een elastiekje, een bandana of gezellige pet. Staat ook nog eens leuk!

Zonnebrand

Beetje een inkopper dit, maar toch een fijne reminder. Je kan eigenlijk niet aan het werk zonder zonnebrand in te pakken! Want je bent veel (heel veel) buiten, staat vaak in de zon (jaaaaaaa heerlijk he?) dus even insmeren kan geen kwaad!

Energiedrank

Knetter slecht deze, maar wel soms heel lekker. En goed voor een beetje extra power. Dus pak af en toe een heerlijk koud blikje.

Blij met deze musthaves en wil jij bij ons werken? Meld je aan!

Over de blogger

alle blogs van