Deze goede voornemens heeft iedere entertainer

Deze goede voornemens heeft iedere entertainer

2 Minuten
01 Jan 2021

Het jaar 2020 is weer achter de rug en het nieuwe jaar staat voor de deur. Bij een nieuw jaar horen natuurlijk weer goede voornemens. Je kent ze wel! Gezonder eten, rondje wandelen of een nieuwe taal leren. Goede voornemens voor entertainers? Die vind je hier!

Join TeamAnimation

Misschien moet jij je nog voor de eerste keer aanmelden of heb je er al een aantal seizoenen opzitten. Voor beide geldt, meld je weer aan. Wat is nu leuker dan een zomer animatiewerk doen? Dat wil je toch niet missen?

Leer iets nieuws

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Je kan niet vroeg genoeg beginnen met het leren van nieuwe minidiscodansjes, het voorbereiden van handige campinggerechten of het leren van een nieuwe taal. Kan je Duits nog een boost gebruiken of wil je de Franse taal nog opfrissen? Begin alvast! Nu heb je nog de tijd om in de zomer met de meest coole woorden de gasten te verrassen.

Nieuwe vrienden maken

Als kind is het maken van vrienden meestal wat makkelijker. Je speelt een keer samen met jouw bal en hup, een vriend erbij! Gelukkig ga je als entertainer even terug naar kind zijn. Tijdens het seizoen ga je weer op pad met de tofste collega’s. Zeker weten dat het een voornemen van elke entertainer is om ook in 2021 weer met een aantal nieuwe vrienden het seizoen af te sluiten.

Pak op tijd in

De grote struggle van inpakken ken ik als geen ander. Elk jaar weer heb ik een stressmomentje of ik wel alles bij me heb. Vele zullen denken waarom begin je dan niet eerder? Voor de entertainers die dezelfde struggle meemaken, laten we dit jaar inderdaad eerder beginnen! Dan hoeven we niet last minute naar de stad te crossen om nieuwe slippers te halen.

Opscheppen over hoe vet je zomer is

Animatiewerk is de baan om het ultieme zomergevoel te kunnen combineren met geld verdienen. Naast al die leuke gasten, te gekke activiteiten en nieuwe vrienden neem je als het goed is ook nog wat centen mee naar huis. Zeker iets om over op te kunnen scheppen toch? De zomer van 2021 gaan we weer knallen! Doe jij mee?

Nog niet aangemeld voor de zomer van 2021? Meld je snel aan!

Over de blogger
Dionne Vollenberg
Dionne Vollenberg

Hi! Mijn naam is Dionne en ik ben recruiter bij TeamAnimation. Stel mij al je vragen over animatiewerk en werken op de camping! Tot snel!

alle blogs van Dionne
Vacature bij deze blog
Ga aan de slag als sfeermaker

Ga aan de slag als sfeermaker

Land
Nederland
Salaris
€170- €400
Periode
Zomer 2021