Heb jij onze gave nieuwe sfeermakers al gecheckt?

Heb jij onze gave nieuwe sfeermakers al gecheckt?

Sfeermakers maken het animatieprogramma op de Nederlandse parken net wat spannender, met een leuke en unieke activiteit. Wij hebben sfeermakers voor jong en oud, zoals een themadag voor de kleinsten en doen, durf of de waarheidroulette voor de tieners. Ook zijn er gezinsactiviteiten, zoals de bios XXL, waar met het hele gezin een film gekeken kan worden! Dus we hebben voor iedereen iets leuks op het animatieprogramma staan.

Eigen sfeermakers

Wij hebben een aantal unieke sfeermakers in ons assortiment. Elk jaar worden een aantal nieuwe sfeermakers bedacht door ons team, zodat ons aanbod nooit hetzelfde is als het jaar daarvoor. Zoals dit jaar hebben we de enige echte Smiles Unlimited Show en een razend spannende escaperoom genaamd La Casa De Vacaciones. Gelukkig zijn onze oude vertrouwde sfeermakers er dit jaar ook nog, de welbekende Boter, Kaas en Hagedissen Quiz, Bios XXL en onze levensechte knuffelwerkplaats.

Externe sfeermakers

Naast onze eigen sfeermakers hebben wij een adressenboek vol met partners die samen met ons activiteiten leveren aan onze animatieteams. Zo wordt er in de zomer wat op los gesprongen op de grote en kleine stuiterende stormbanen. Maar ook onze zeemeerminnenles, FIFA ’21 toernooi, silent disco en schuimparty zijn altijd een succes!

Wat ook een zeer geliefde activiteit is, zijn de bubbels van bubbelvoetbal. Met deze bubbels kan natuurlijk een hilarisch potje voetbal gespeeld worden, maar ze zijn ook erg handig om een activiteit coronaproof te maken.

Online of op afstand sfeermakers

Ook de online sfeermakers zijn nieuw sinds afgelopen jaar, als jij niet naar de sfeermakers kan komen, dan komen de sfeermakers naar jou. We hebben een aantal sfeermakers omgetoverd, zodat deze ook online of op afstand gedaan kunnen worden. Bij de online sfeermakers kan bijvoorbeeld gedacht worden aan een huiskamer (tent) bingo of een online FIFA-toernooi. De sfeermakers die ook zeer geschikt zijn om de afstand goed te bewaren zijn onder andere de knuffelwerkplaats, haal je knuffelpakket op en knutsel de knuffel in elkaar. Verder kan de colorrun en sprookjestocht worden gewandeld met het gezin. Zo zijn voor veel sfeermakers een passend alternatief te verzinnen.

Benieuwd naar een volledig overzicht van onze sfeermakers? Vraag dan onze sfeermakersbrochure aan.

Over de blogger
Josefien Boor
Josefien Boor

Josefien is werkzaam als onze event- en projectmanager. Alles met betrekking tot evenementen, trainingen en onze eigen sfeermakers daarvoor ben je bij Josefien aan het goede adres.

alle blogs van Josefien
Vacature bij deze blog
Ga aan de slag als showentertainer

Ga aan de slag als showentertainer

Land
Nederland
Salaris
€170 - €400
Periode
Zomer 2021