De TOP MeetUps voor animatiewerk in 2024 zijn alweer in volle gang! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk écht iets voor jou is. Solliciteer nu

Heb jij onze gave nieuwe sfeermakers al gecheckt?

Heb jij onze gave nieuwe sfeermakers al gecheckt?

2 minuten
29-01-2021
TOP Animation

Sfeermakers maken het animatieprogramma op de Nederlandse parken net wat spannender, met een leuke en unieke activiteit. Wij hebben sfeermakers voor jong en oud, zoals een themadag voor de kleinsten en doen, durf of de waarheidroulette voor de tieners. Ook zijn er gezinsactiviteiten, zoals de bios XXL, waar met het hele gezin een film gekeken kan worden! Dus we hebben voor iedereen iets leuks op het animatieprogramma staan.

Eigen sfeermakers

Wij hebben een aantal unieke sfeermakers in ons assortiment. Elk jaar worden een aantal nieuwe sfeermakers bedacht door ons team, zodat ons aanbod nooit hetzelfde is als het jaar daarvoor. Zoals dit jaar hebben we de enige echte Smiles Unlimited Show en een razend spannende escaperoom genaamd La Casa De Vacaciones. Gelukkig zijn onze oude vertrouwde sfeermakers er dit jaar ook nog, de welbekende Boter, Kaas en Hagedissen Quiz, Bios XXL en onze levensechte knuffelwerkplaats.

Externe sfeermakers

Naast onze eigen sfeermakers hebben wij een adressenboek vol met partners die samen met ons activiteiten leveren aan onze animatieteams. Zo wordt er in de zomer wat op los gesprongen op de grote en kleine stuiterende stormbanen. Maar ook onze zeemeerminnenles, FIFA ’21 toernooi, silent disco en schuimparty zijn altijd een succes!

Wat ook een zeer geliefde activiteit is, zijn de bubbels van bubbelvoetbal. Met deze bubbels kan natuurlijk een hilarisch potje voetbal gespeeld worden, maar ze zijn ook erg handig om een activiteit coronaproof te maken.

Online of op afstand sfeermakers

Ook de online sfeermakers zijn nieuw sinds afgelopen jaar, als jij niet naar de sfeermakers kan komen, dan komen de sfeermakers naar jou. We hebben een aantal sfeermakers omgetoverd, zodat deze ook online of op afstand gedaan kunnen worden. Bij de online sfeermakers kan bijvoorbeeld gedacht worden aan een huiskamer (tent) bingo of een online FIFA-toernooi. De sfeermakers die ook zeer geschikt zijn om de afstand goed te bewaren zijn onder andere de knuffelwerkplaats, haal je knuffelpakket op en knutsel de knuffel in elkaar. Verder kan de colorrun en sprookjestocht worden gewandeld met het gezin. Zo zijn voor veel sfeermakers een passend alternatief te verzinnen.

Benieuwd naar een volledig overzicht van onze sfeermakers? Vraag dan onze sfeermakersbrochure aan.

Welkom bij de TOP Community!

  • Bij ons beleef je de zomer van je leven!
  • Theater is bij ons niet verplicht
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je werkt samen met de leukste collega's
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Werken in Frankijk?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Twijfel je nog een beetje of animatiewerk wel voor jou is weggelegd? Geen zorgen, wij hebben een test gemaakt zodat jij erachter komt of dit werk iets voor jou is! Wie weet sta jij deze zomer gewoon te stralen op een vakantiepark in Nederland :)

Doe de match test!