Hoe maak ik een typetje?

Hoe maak ik een typetje?

Wat te gek dat je een eigen typetje gaat creëren! Denk goed na, want je komt er noooooit meer vanaf! Lola is nog steeds als een zus voor me ;)

Bedenk een typetje

Hoe moet je nou beginnen? Zorg ervoor dat je een typetje kiest die goed bij je past. Kijk dus naar karaktereigenschappen die jij zelf ook hebt. Ik ben bijvoorbeeld dol op grapjes maken en gekke dingen doen, dus ik koos voor een lollig en grappig typetje. Ben jij nou heel erg druk, klunzig of misschien wel heel sportief? Kies dan een typetje met gelijksoortige eigenschappen. Het is belangrijk dat je wel eigenschappen kiest die vrolijk en grappig zijn en niet boos of heel erg lui. Dit werkt totaal niet op kinderen en is ook niet leuk om naar te kijken. Daarna kun je kijken welke voornaam je leuk vindt en kun je het gaan combineren. Bij mij werd het dus Lola lollig!

De outfit!

Als je dan je naam hebt kun je een vette, kleurrijke en makkelijke outfit uitzoeken! Het is belangrijk dat je veel kleuren gebruikt en zwart en grijs weglaat. Een grote rok of tuinbroek is heel handig en makkelijk te dragen voor een meeleeftypetje. Zorg dat het lekker ruim zit en je geen bloot hebt op de verkeerde plekken. Doe altijd een extra broekje over je panty/maillot en zorg dat ook je vrouwelijke vormen aan de voorkant goed zijn bedekt.
Wij noemen dit een ‘papaproof’ outfit haha!

Waar fix ik nou al die kleding en extra attributen? Een outfit kun je scoren bij bijvoorbeeld winkels zoals SoLow, Action, Zeeman en zelfs de plaatselijke kringloop. Op internet kun je natuurlijk ook altijd even goed research doen. Enne nog een tip! Vergeet de verkleedkist en oma’s zolderkast niet! Zo sprokkel je vanzelf een te gekke outfit bij elkaar! En dit hoeft natuurlijk niet in een dag af te zijn. Niks forceren bij een echt mens he...

Als laatste is het belangrijk dat het niet moeilijk is om aan te trekken en niet al te veel tijd kost, want die heb je niet! Ook kan het zijn dat je vies wordt tijdens het theater, dus een extra shirt of bijvoorbeeld panty’s zijn zeker aan te raden. Anders ruik je dat ei van gister nog joh!

Belangrijke details

Je eigen typetje is nu echt geboren en vanaf nu kun je lekker theater spelen op onze vakantieparken! Zorg ervoor dat je je eigen stem een beetje verdraaid naar een ietwat kinderlijke stem, maar niet te veel! Dit komt vervelend over en ga je ook niet een heel seizoen volhouden. Dit kan even zoeken zijn, maar ook dat krijg je onder de knie. En voor je het weet kan je niet meer anders praten als je de kleren alleen al ziet!

Mocht je nou nog vragen hebben, kun je altijd bij de trainers en regiomanagers terecht ☺

Heel veel succes!

Over de blogger
Frida van Wigcheren
Frida van Wigcheren

Hoi allemaal! Mijn naam is Frida en ik werk al meer dan zeven jaar in deze fantastische branche! Wat ik allemaal doe? Ik zorg voor de planning en de animatieprogramma's, maar ben ook druk bezig onze training en trainers steeds beter te maken! Daarnaast vind ik het super leuk om grote en toffe activiteiten te bedenken en uit te werken. In de zomer race ik rond als regiomanager om bij jullie langs te gaan op onze vakantieparken in Nederland! Ik zie jullie daar he!?

alle blogs van Frida
Vacature bij deze blog
Ga aan de slag als showentertainer

Ga aan de slag als showentertainer

Land
Nederland
Salaris
€170 - €400
Periode
Zomer 2021