De TOP MeetUps voor animatiewerk in 2024 zijn alweer in volle gang! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk écht iets voor jou is. Solliciteer nu

Hoe maak ik een typetje?

Hoe maak ik een typetje?

3 minuten
15-01-2021
TOP Animation

Wat te gek dat je een eigen typetje gaat creëren! Denk goed na, want je komt er noooooit meer vanaf! Lola is nog steeds als een zus voor me ;)

Bedenk een typetje

Hoe moet je nou beginnen? Zorg ervoor dat je een typetje kiest die goed bij je past. Kijk dus naar karaktereigenschappen die jij zelf ook hebt. Ik ben bijvoorbeeld dol op grapjes maken en gekke dingen doen, dus ik koos voor een lollig en grappig typetje. Ben jij nou heel erg druk, klunzig of misschien wel heel sportief? Kies dan een typetje met gelijksoortige eigenschappen. Het is belangrijk dat je wel eigenschappen kiest die vrolijk en grappig zijn en niet boos of heel erg lui. Dit werkt totaal niet op kinderen en is ook niet leuk om naar te kijken. Daarna kun je kijken welke voornaam je leuk vindt en kun je het gaan combineren. Bij mij werd het dus Lola lollig!

De outfit!

Als je dan je naam hebt kun je een vette, kleurrijke en makkelijke outfit uitzoeken! Het is belangrijk dat je veel kleuren gebruikt en zwart en grijs weglaat. Een grote rok of tuinbroek is heel handig en makkelijk te dragen voor een meeleeftypetje. Zorg dat het lekker ruim zit en je geen bloot hebt op de verkeerde plekken. Doe altijd een extra broekje over je panty/maillot en zorg dat ook je vrouwelijke vormen aan de voorkant goed zijn bedekt.
Wij noemen dit een ‘papaproof’ outfit haha!

Waar fix ik nou al die kleding en extra attributen? Een outfit kun je scoren bij bijvoorbeeld winkels zoals SoLow, Action, Zeeman en zelfs de plaatselijke kringloop. Op internet kun je natuurlijk ook altijd even goed research doen. Enne nog een tip! Vergeet de verkleedkist en oma’s zolderkast niet! Zo sprokkel je vanzelf een te gekke outfit bij elkaar! En dit hoeft natuurlijk niet in een dag af te zijn. Niks forceren bij een echt mens he...

Als laatste is het belangrijk dat het niet moeilijk is om aan te trekken en niet al te veel tijd kost, want die heb je niet! Ook kan het zijn dat je vies wordt tijdens het theater, dus een extra shirt of bijvoorbeeld panty’s zijn zeker aan te raden. Anders ruik je dat ei van gister nog joh!

Belangrijke details

Je eigen typetje is nu echt geboren en vanaf nu kun je lekker theater spelen op onze vakantieparken! Zorg ervoor dat je je eigen stem een beetje verdraaid naar een ietwat kinderlijke stem, maar niet te veel! Dit komt vervelend over en ga je ook niet een heel seizoen volhouden. Dit kan even zoeken zijn, maar ook dat krijg je onder de knie. En voor je het weet kan je niet meer anders praten als je de kleren alleen al ziet!

Mocht je nou nog vragen hebben, kun je altijd bij de trainers en regiomanagers terecht ☺

Heel veel succes!

Welkom bij de TOP Community!

  • Bij ons beleef je de zomer van je leven!
  • Theater is bij ons niet verplicht
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je werkt samen met de leukste collega's
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Werken in Frankijk?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Twijfel je nog een beetje of animatiewerk wel voor jou is weggelegd? Geen zorgen, wij hebben een test gemaakt zodat jij erachter komt of dit werk iets voor jou is! Wie weet sta jij deze zomer gewoon te stralen op een vakantiepark in Nederland :)

Doe de match test!