De TOP MeetUps voor animatiewerk in 2024 zijn alweer in volle gang! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk écht iets voor jou is. Solliciteer nu

Hoe pak je het beste je koffer in?

Hoe pak je het beste je koffer in?

3 minuten
19-02-2021
TOP Animation

Inpakken, voor mij een grote struggle. Ben ik iets vergeten? Dat stressmomentje tijdens de reis naar de camping ervaar ik elke keer weer. Toch kom ik er in de zomer weer achter dat ik veel teveel heb meegenomen. Nu staat je werkperiode als entertainer voor de deur. Zorgen dat het jou wat gemakkelijker af gaat? Ik deel mijn tips die ik de afgelopen jaren heb ontdekt.

1. Maak kledingsetjes

Is het hebben van altijd te weinig ruimte in je koffer of tas herkenbaar? Leg dan van te voren setjes kleding klaar. Denk erover na dat je de kledingstukken op meerdere manieren kunt combineren met andere items. Oh en wassen kan overal! Je hoeft dus echt niet voor elke dag een andere outfit in te pakken.

2. Laat al die flessen maar thuis

3 flessen shampoo, 4 flessen zonnebrand en 2 tubes tandpasta zijn echt niet nodig. Ook niet als je voor een lange tijd op een camping gaat wonen. Geloof mij, in de omgeving van de camping in Friesland hebben ze ook winkels. Laat al die flessen gerust thuis of hou het bij een realistisch aantal.

3. Proppen heeft geen zin

Op je koffer moeten gaan zitten omdat je de rits anders niet dicht krijgt, is dit slim? Hou er vooral ook rekening mee dat je nog terug moet en misschien nog wel leuke dingen gaat tegenkomen tijdens je werkperiode. Zonde toch als je die net aangeschafte, leuke slippers achter moet laten?

4. Trek het aan!

Wil je die jas of sjaal echt mee? Stop deze dan vooral niet in je bagage maar trek het aan of knoop het om. Op deze manier denk je ook nog eens twee keer na over of je het echt nodig hebt. Is die sjaal echt nodig voor als het in de avond wat frisser is?

5. Rollen is het nieuwe vouwen

Zelf nog nooit geprobeerd, maar overal kom je het tegen. Misschien moet ik het toch maar eens gaan proberen. Door je kleding strak op te rollen zou je meer ruimte over moeten houden en daarnaast minder kreukels krijgen. Ga jij het ook proberen?

Vergeet daarnaast vooral niet de paklijst in het handboek van TeamAnimation te bekijken. Wel zo handig om een indruk te krijgen van wat wel essentieel is. Succes!

Welkom bij de TOP Community!

  • Bij ons beleef je de zomer van je leven!
  • Theater is bij ons niet verplicht
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je werkt samen met de leukste collega's
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Werken in Frankijk?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Twijfel je nog een beetje of animatiewerk wel voor jou is weggelegd? Geen zorgen, wij hebben een test gemaakt zodat jij erachter komt of dit werk iets voor jou is! Wie weet sta jij deze zomer gewoon te stralen op een vakantiepark in Nederland :)

Doe de match test!