Hoe ziet een dag als stagiaire eruit?

Hoe ziet een dag als stagiaire eruit?

3 Minuten
19 May 2022

Eva is sinds februari 2022 bezig met haar afstudeerproject bij TeamAnimation en TOP-Recreatie. Ze studeert Communicatie en Multimedia Design aan de Hogeschool Utrecht. Met haar afstudeerproject houdt ze zich bezig met het verbeteren van het sollicitatieproces. Daarnaast ondersteunt ze de afdeling marketing met haar grafische skills. Door de fusie veranderen er intern een hoop dingen, zo ook de website en huisstijl. Hier houdt Eva zich dagelijks mee bezig. Benieuwd hoe een dag in het leven van stagiaire Eva eruit ziet? Lees dan verder!

9:00 Ik begin de dag met een kop koffie, want anders ben ik niet aanspreekbaar ;). Ik maak een to do lijstje met taken die ik vandaag gedaan wil hebben en ik klets met mijn collega’s over ons weekend.

9:10 Nu is het echt tijd om aan de slag te gaan! Ik beantwoord mailtjes en prioriteer mijn taken. Ik begin met een nieuwe versie van de huisstijl ontwerpen. Ik lees de feedback van de vorige versie door en start Adobe Illustrator op.

10:30 Tijd voor de marketing meeting! Afdelingen recruitment, sales en management sluiten hier ook bij aan. Gezellig! We lopen de agendapunten door en brainstormen over nieuwe ideeën voor op de socials. Ik ben aan de beurt om te notuleren! Dus ik ga even opletten nu..

11:00 Na de meeting ga ik weer verder met de huisstijl, want ik wil vandaag nog een nieuwe versie kunnen opsturen. Ondertussen krijg ik een mailtje binnen van een collega, met de vraag of ik nieuwe visitekaartjes wil ontwerpen. Ik voeg deze taak toe aan mijn lijstje.

12:30 Tijd voor lunch! Ik leg mijn broodje onder het tosti apparaat en zoek ondertussen naar de onmisbare curry <3

13:00 Ik klap mijn laptop weer open en ga op zoek naar inspiratie voor de visitekaartjes. Na wat voorbeelden te hebben bekeken ga ik aan de slag.

15:00 ssst, ik ben transcripties aan het uittypen van de interviews die ik heb afgelegd voor mijn onderzoek. Ik geef je zo weer een update!

16:00 Doe nog maar een bakkie koffie. Beetje melk, geen suiker :)

17:00 Het is alweer tijd om te gaan! Al kletsend over onze avond plannen lopen mijn collega’s en ik het kantoor uit. De zon schijnt, daar wordt de wandeling naar het station alleen maar beter door!

Dat was hem alweer! Elke dag is voor mij anders, maar 1 ding hebben ze allemaal gemeen: Ik leer elke dag weer nieuwe dingen en het komt nooit voor dat ik een dag niet heb gelachen. Ook stage lopen bij TeamAnimation? Dan kan! Stuur een berichtje naar hallo@teamanimation en wie weet worden wij binnenkort wel collega’s! Wat heb jij in je koffie? Dan zet ik hem vast aan..

Liefs,

Eva

Over de blogger
Eva Bussink
Eva Bussink

alle blogs van Eva
Lees deze blogs Deze blogs vind je ook vast interessant!