De TOP MeetUps voor animatiewerk in 2024 zijn alweer in volle gang! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk écht iets voor jou is. Solliciteer nu

Hoeveel calorieën verband je met animatiewerk?

Hoeveel calorieën verband je met animatiewerk?

2 minuten
06-01-2019
TOP Animation

Zo, de eerste week van januari zit er weer op, hoe gaat het met je goede voornemens? Niet zo lekker nog? Dan hebben wij dé oplossing voor je! Want… Wist jij dat je ont-zet-tend veel van die nare calorieën kunt verbranden met animatiewerk? Onze top 5 voor je op een rij!

Een speurtocht lopen: 550 calorieën

Even lekker naar buiten, uurtje speuren en hoppa! Weer 275 calorietjes verbrand hoor. En als je de speurtocht ook nog zelf eerst uitzet, verbrand je zelfs 550 calorieën! Goed voor 39 tenen knoflook of 2 repen Snickers. Of een Big mac! 3x Raden waar je dan voor kiest…

Een uurtje minidisco: 420 calorieën

Met een uurtje minidisco-en verbrand je 412 calorieën. Da’s toch lekker! Staat gelijk aan een dikke tosti. Of 20 knakworsten. Of twee avocado’s. Heb je die er alvast afgetraind, chill…

Discozwemmen: 400 calorieën

Dit is een fijne, want je hebt niet eens door dat je aan het sporten bent! Lekker een uurtje dansen in het water, een paar spelletjes, pionnen opduiken en een baantje hier en daar levert je al gauw 400 calorieën op. Staat gelijk aan 3 croissants. Of 14 groene paprika’s (mmm..). Of je neemt 3 gebakken eieren, ook lekker.

Een potje paaltjesvoetbal: 300 calorieën

Op naar het sportveld, want met een ouderwets potje paaltjesvoetbal gaan de calorieën als een malle. En na een half uurtje uitsloven kun je daarna naar de koelkast voor een donut. Of 6 nectarines. 30 Winegums mag ook.

Knutselen: 77 calorieën

Zelfs met knutselen verbrand je calorieën. Niet zoveel natuurlijk, maar toch. Na een uurtje knutselclub heb je 77 van die rottige beestjes verbrand. Kun je daarna weer 2 spekkies naar binnen schuiven. Of 7 eetlepels ketchup.

Eindstand: 1.739 verbrandde calorieën

Nice, een hele dag animatiewerk met bovenstaande activiteiten levert je dus 1.739 verbrandde calorieën op, dikke prima! Dan kun je ’s avonds nog even langs de Mac voor een dikke Big Tasty met bacon, frietjes met mayo en een milkshake aardbei. Mooie dag!

Welkom bij de TOP Community!

  • Bij ons beleef je de zomer van je leven!
  • Theater is bij ons niet verplicht
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je werkt samen met de leukste collega's
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Werken in Frankijk?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Twijfel je nog een beetje of animatiewerk wel voor jou is weggelegd? Geen zorgen, wij hebben een test gemaakt zodat jij erachter komt of dit werk iets voor jou is! Wie weet sta jij deze zomer gewoon te stralen op een vakantiepark in Nederland :)

Doe de match test!