Jouw campingbubbel!

Jouw campingbubbel!

Hoi, ik ben Julie! Ik werk dit jaar voor het tweede jaar voor TeamAnimation als entertainer. Ik heb het voorseizoen van dit jaar op verschillende parken gestaan. Na een fanatische eerste zomer animatiewerk afgelopen jaar, wist ik zeker dat ik dit jaar opnieuw aan de slag wilde voor mijn droombaan. Op elke camping leer je weer nieuwe dingen, ontmoet je nieuwe kids, verblijf je in een nieuwe omgeving met nieuwe collega’s, maar overal kom je in dezelfde enthousiaste, gezellige campingbubbel!

Vakantiepark Koningshof

In de meivakantie ging ik voor het eerst aan de slag tijdens het voorseizoen, en dan ook gelijk op een prachtig park, namelijk Koningshof in Rijnsburg (Zuid-Holland). Ik werd met open armen ontvangen door de werknemers op het park en door mijn lieve collega. Alles en iedereen was nog nieuw voor me, maar we stonden er allemaal met dezelfde instelling: een week lang knallen en alle kinderen een fantastische week en mooie herinneringen bezorgen. En dat hebben we dan ook absoluut gedaan. Het allerleukste is niet per se een specifieke activiteit, maar de blije gezichten van de kinderen. Vooral als je als typetje nieuwe vrienden met de allerkleinsten wordt. De neon party, het jachtseizoen, het weerwolven met een heleboel tieners, de tijd vliegt als het leuk is!

Capfun De Fruithof

Na twee daagjes thuis te zijn geweest, ging ik volledig uitgerust en met schone kleren weer terug de campingbubbel in, maar dan op een ander park. Tijdens Hemelvaartsweekend was het namelijk tijd om te shinen op Capfun de Fruithof in Klijndijk (Drenthe). Ook hier leerde ik weer nieuwe collega’s kennen en kwam ik op een plek in Nederland waar ik nog nooit eerder geweest was. Maar hier waren de kinderen net zo gezellig en net zo enthousiast om mee te doen aan alle activiteiten. Het allerleukste was hier toch wel de Vlaggenroof XXL, waar alle kinderen als gekken op zoek waren naar de vlag, die heel veilig verstopt was in de jas van mijn lieve collega.

Gelukkig hoef ik de kinderen, de gezelligheid, de dansjes & knutsels en het enthousiasme niet te lang te missen, want met Pinksteren kan ik weer aan de slag op Capfun de Fruithof.

Waar ik aankomende zomer aan de slag ga, is nog een verrassing. Maar ik weet al zeker, de kinderen zijn er superblij, er wordt keihard gelachen met de collega’s, iedereen is vrolijk, de activiteiten zijn te gek en de omgeving is prachtig: de Campingbubbel.

Wie weet zie ik jou daar ook wel! Groetjes Julie


Wil jij net als Julie ook aan de slag op een camping of vakantiepark in binnen- of buitenland? Pak je kans! Check snel de mogelijkheden via teamanimation.nl/vacatures of bel naar 085 029 8885.


Over de blogger
Joëlle Coelingh
Joëlle Coelingh

alle blogs van Joëlle