Met deze Tips & Tricks ben jij goed voorbereid op onze training!

Met deze Tips & Tricks ben jij goed voorbereid op onze training!

We zijn er allemaal geweest, de enige echte TeamAnimation training. Blijft toch spannend, wat ga je doen? wie gaan er zijn? en wat moet je allemaal meenemen? Om je alvast een beetje op weg te helpen naar dit fantastische avontuur, heb ik hier, speciaal voor jou, 5 toptips voor onze TeamAnimation training! Handig hè?

Tip nummero uno: Relax!

Relax! Hoe cliché het ook klinkt laat het op je afkomen. Samen met andere entertainers to be ga je het avontuur aan. Zij hebben dit ook nog nooit gedaan en zitten dus in hetzelfde schuitje! Zenuwachtig zijn is natuurlijk heel normaal, maar na een stap in onze training zijn alle zenuwen weg, geloof mij!

Tip nummero 2: Dance, Dance, Dance!!

Time 2 Dance! Om te zorgen dat jij alvast de animatiekriebels krijgt is het belangrijk om er alvast in te komen. Hoe kan je dat nou beter doen dan met de Minidiscooo? Nu hoor ik je denken, maar waar vind ik deze fantastische dansjes? Al onze dansen staan online op onze Youtubepagina. Natuurlijk hoeft je ze niet alle 17 te kennen (tenzij je een echte pro-minidisco’er wilt worden) Zorg dat je in ieder geval 5 dansjes kent, zo kun je variëren. Mijn favoriet? Soca Soca!

Tip nummero 3: Inpakken?!?

Oké, nu je relaxed bent, de minidiscodansjes uit je hoofd kent en er natuurlijk onwijs veel zin in hebt, is het tijd om je tas in te pakken voor het weekend. Maar wat neem je nou mee naar zo’n training? Koffer of tas? Korte of lange kleding? Een zorg minder: je krijgt van ons een overzicht via de mail met alles wat jij moet inpakken voor de training. Oh belangrijk om altijd een glimlach mee te nemen. Dit is namelijk your moment to shine!

Tip nummero 4: Auto, te voet of met de trein?

Ga je met de auto of ga je met het ov, te fiets of misschien te paard? Hoe jij ook van plan bent te komen, plan je reis van te voren! Niets is zo veranderlijk als het openbaar vervoer, zorg dus dat je van te voren je reis tot in de puntjes hebt uitgestippeld. Heb je zin in een roadtrip naar de training met andere entertainers to be? Zet in onze Facebookpagina vanuit welke locatie je vertrekt, er zullen geheid entertainers zijn die maar al te graag met jou mee willen rijden.

Tip nummero 5: Ben jij klaar voor een ervaring om nooit te vergeten?

Voordat jij aan dit avontuur begint is er nog een laatste tip die ik graag zou willen delen: maak in je telefoon alvast wat ruimte vrij voor alle toffe foto’s en nieuwe contacten. Want naast alles wat je gaat leren, leer je ook een hoop nieuwe vrienden kennen. Oh en vergeet natuurlijk niet al je toffe trainingsfoto’s door te sturen naar hallo@teamanimation.nl. Ik ben er klaar voor, en jij?!

Tot op de training!

Over de blogger
Aïshya van Veen
Aïshya van Veen

Hallo, hello, Guten tag, Bonjour! Mijn naam is Aïshya en samen met Dionne ben ik op zoek naar de leukste entertainers voor Nederland en het buitenland! Je kan mij altijd vinden bij de snoeppot en met een microfoon in mijn handen. Ik heb alweer 4 jaar entertainment ervaring erop zitten, op naar meer!

alle blogs van Aïshya