Mijn fantastische eerste zomer bij TeamAnimation!

Mijn fantastische eerste zomer bij TeamAnimation!

3 Minuten
09 Sep 2020

Mijn eerste zomer voor TeamAnimation. Wauw! Wat een mooie zomer was dit! Ik heb drie weken gewerkt in Nederland. Ik wist van te voren dat ik het fantastisch zou gaan vinden, maar ik wilde gewoon niet naar huis, zo leuk was het!

Entertainen op Koningshof

De eerste twee weken stond ik op vakantiepark Koningshof in Rijnsburg (Zuid-Holland). Dit is een superleuk familiepark. Samen met twee andere toppers hebben wij gerockt op de camping! De leukste activiteit die heeft plaatsgevonden in deze twee weken vond ik toch wel het bubbelvoetbal! Er waren superveel deelnemers, op het einde wilde ze graag het animatieteam uitdagen! Natuurlijk gingen wij deze uitdaging aan. Een paar keer lekker op je gezicht gaan dus! Na twee weken ging ik door naar een andere camping. Het mooiste was toch wel dat er een super lief jongetje een kaartje had afgegeven bij de receptie voor mij. Hij was bang dat hij mij niet meer zou zien, op het kaartje stond dat hij mij heel erg ging missen! Als ik hier aan terugdenk smelt ik nog steeds, superlief!


Nog een week zomer op Strandheem

Mijn ouders waren zo lief om mij eventjes naar Groningen te brengen. Ik stond nog een weekje op Strandheem. Deze week is voorbij gevlogen! Op Strandheem stond ik in een team samen met drie andere toppers! Deze week was eigenlijk veel te kort! Zoveel leuke dingen gedaan. Het mooiste moment vond ik toch wel de activiteit shirtjes tie dye. Dit stond niet op het programma, een lekkere spontane actie met een aantal tieners van de camping. Één dag van te voren gingen we pas posters ophangen. We hadden wel wat kinderen verwacht. Er kwamen 70 kinderen! Dit hadden wij vooraf niet kunnen bedenken! Het was een superleuke activiteit, we hebben toen meteen besloten dat dit vaker moest gebeuren deze zomer. Het is mooi om te zien dat ook de tieners actief meedoen. Er kwamen zelfs tieners naar de knutsel!

In de avond hadden we ook activiteiten voor de tieners. Deze werden ook altijd druk bezocht! Het was ook een week vol gekkigheid. Zo stond ik midden in de nacht nog bij gezellige campinggasten mijn haren te wassen! De week heb ik mooi afgesloten met een kampvuur. Op de dag van vertrek heb ik heel vaak gezegd dat ik echt niet naar huis wilde. Hoe mooi is het dat je team achter de auto aanrent wanneer je vertrekt! Ik heb genoten! De drie weken zijn voorbij gevlogen. Het eerste wat ik vertelde thuis is ‘ik ga volgend jaar weer’. Het is echt super dankbaar en leuk werk! Je hebt er zelf ook nog eens een vakantiegevoel bij! Het is heel gek om weer thuis te zijn, ik zou nog ieder moment de auto in willen stappen om terug te gaan naar de camping.Over de blogger
Lizan Lormans
Lizan Lormans

Lizan stond in 2020 voor het eerst aan de slag als entertainer in Nederland. Ze beleefde haar zomer van haar leven en kan niet wachten om weer aan de slag te gaan!

alle blogs van Lizan
Vacature bij deze blog
Ga aan de slag als sfeermaker

Ga aan de slag als sfeermaker

Land
Nederland
Salaris
€170- €400
Periode
Zomer 2021