De TOP MeetUps voor animatiewerk in 2024 zijn alweer in volle gang! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk écht iets voor jou is. Solliciteer nu

TeamAnimation maakt een uitstapje naar de buitenschoolse opvang!

TeamAnimation maakt een uitstapje naar de buitenschoolse opvang!

3 minuten
30-09-2020
TOP Animation

Jammer maar helaas, het corona virus is nog niet voorbij. Het heeft ontzettend veel invloed op de verschillende organisaties. Maar TeamAnimation gaat niet bij de pakken neer zitten en steekt de handen uit de mouwen! Zo stonden deze zomer de entertainers niet alleen op de campings, maar ook op de buitenschoolse opvang (BSO).

Maar waarom op de buitenschoolse opvang?
Kinderen maken in de vakantie lange dagen op de BSO en normaal gesproken maken zij leuke uitjes naar bijvoorbeeld een dierentuin of zwembad. Helaas kon ook dit allemaal niet doorgaan… Dit konden wij natuurlijk niet laten gebeuren en daarom brachten wij een bezoekje aan de kids! Wij van TeamAnimation maakten graag een uitstapje naar de BSO om er samen met de kinderen een top dag van te maken.

Pien Pop en Stella Ster op bezoek!
In verschillende thema’s kwamen de entertainers van TeamAnimation langs op de BSO. Zo waren Lauren en ik verkleed als supersterren. Pien Pop en Stella Ster, aangenaam!

De dag begon met het maken van een microfoon. En wow, wat was iedereen creatief! De microfoons moesten natuurlijk wel uitgetest worden, dus hup met z’n allen het podium op en dansen en zingen maar. Sommige kinderen riepen enthousiast: ‘Hey dit lied hoor ik altijd op de camping!” Leuk om te zien dat we toch nog een beetje de sfeer van de camping over konden brengen!

Na het knutsel-, zing- en dansgedeelte was het tijd om buiten te spelen. Het was prachtig weer en de kinderen voelden zich net echt een superster met hun microfoon. Met het spel ‘Annemaria Koekoek’ oefenden we onze mooiste poses voor op de rode loper. Na afloop ontving iedereen een officieel supersterren diploma. Dat resulteerde in apetrotse kids na zo’n toffe dag!

Win-win-win situatie
Zo zie je maar; in tijden waarin alles anders loopt dan je verwacht, ontstaan er ook mooie dingen. Medewerkers van de BSO vonden het fijn dat we langs kwamen (en dat ze zelfs af en toe even achterover konden leunen). De entertainers vonden het leuk om eens in een hele andere omgeving hun skills te gebruiken. En de kinderen? Die konden niet wachten op hun diploma te laten zien aan hun ouders!

Welkom bij de TOP Community!

  • Bij ons beleef je de zomer van je leven!
  • Theater is bij ons niet verplicht
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je werkt samen met de leukste collega's
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Werken in Frankijk?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Twijfel je nog een beetje of animatiewerk wel voor jou is weggelegd? Geen zorgen, wij hebben een test gemaakt zodat jij erachter komt of dit werk iets voor jou is! Wie weet sta jij deze zomer gewoon te stralen op een vakantiepark in Nederland :)

Doe de match test!