Waarom moet je écht werken voor TeamAnimation?

Waarom moet je écht werken voor TeamAnimation?

3 Minuten
01 Oct 2021

Bij ons kan je jezelf zijn en ontmoet je lieve en enthousiaste mensen. Hier ontstaan vriendschappen voor het leven. Je krijgt vrijheid om te doen wat je leuk vindt en maakt een grote persoonlijke groei door.

Een animatieteam zorgt voor een heleboel gezelligheid. Je houdt jezelf bezig met een activiteitenprogramma met fantastische activiteiten voor jong en oud. Een leukere vakantiebaan bestaat niet!

Er zijn een paar redenen waarom JIJ zeker bij ons wilt werken.

1. De gasten

Je bent de ster op de camping, wanneer jij je accommodatie verlaat zullen gasten je direct herkennen en kan je je ochtend opstarten met een gezellig praatje. Je gaat in de ochtend knutselen met de kinderen en in de avond voer jij een show op. Hoe leuk en divers is dat!! Kinderen zijn altijd mega enthousiast en zullen jou overal bij betrekken

2. De gezelligheid

Gezelligheid kent geen tijd! Samen met je vrienden/collega’s maak jij er de beste zomer van je leven van. Tussen activiteiten door kletsen en samen eten, een overdosis gezelligheid. Je hoeft niet nerveus te zijn want iedereen die daar werkt vind het net zo leuk als jij, en geloof mij iedereen is op het begin zenuwachtig hoor :)

3. Vrienden voor het leven

Je komt niet vaak mensen tegen aan de andere kant van Nederland, maar de grootste vriendschap kunnen in de kleine dorpjes voorkomen! Je ontmoet mensen uit verschillende streken, zo hoor je misschien wel verhalen die je nog niet kent of leer je super vette nieuwe dingen. Het kan niet gek genoeg toch?

4. Even weer terug in de tijd

Weet je nog? Hoe leuk jij het vond om op de camping bij de animatie te zijn? Hoe gelukkig jij werd van die nieuwe knutsel in de ochtend samen met de mascotte en het voetbaltoernooi in de middag? Of misschien ben je nog nooit op de camping geweest en wil je deze ervaring samen met je collega's beleven. Hoe leuk is het om jouw eigen geluk door te geven aan alle kinderen op de camping en de gasten de beste zomer ooit te geven.

5. Ondersteuning

Natuurlijk is het spannend om voor het eerst een zomer weg te zijn van huis en nieuwe mensen te leren kennen. Ons kantoor staat altijd voor jou klaar. Zo organiseren wij leerzame en gezellige trainingsdagen waarbij je al vrienden voor het leven maakt en kan je altijd bij ons je verhaal kwijt. Wist je dat wij het leukste en gezelligste kantoor van Nederland zijn? ;) ;) ;)

Ben je overtuigd? Je mag ons altijd bellen, mailen, appen of chatten voor meer informatie en dan hoop ik je snel te zien bij een van onze parken! Bel ons op 085-029 8885, slide in onze dm of stuur een mailtje naar hallo@teamanimation.nl ! Ik zie je snel tijdens je sollicitatie ;) Groetjes Marin

Lees deze blogs Deze blogs vind je ook vast interessant!