Wat vind je allemaal in onze app?

Wat vind je allemaal in onze app?

2 Minuten
02 Apr 2021

Ga je in de zomer aan de slag als entertainer? Dan is er een app die zeker niet mag missen op je telefoon, de TeamAnimation app. Dit is de activiteiten app van Nederland!

De app

In deze app kun je alles vinden over activiteiten voor onder andere de kidsclub, sport en show. Je kiest een categorie waar jij nog graag wat inspiratie in wilt opdoen. Er worden honderden activiteiten aan je voorgesteld waaruit jij je favorieten kan kiezen. Je favorieten worden automatisch opgeslagen waardoor je ze super makkelijk kan terugvinden.

De activiteiten

Wanneer jij je activiteit hebt gekozen, krijg je precies te zien wat je nodig hebt, hoe je de activiteit uitvoert en hoeveel minuten deze activiteit duurt. Wil jij gelijk filteren op de duur? Dat kan! Het is bijvoorbeeld heel handig om op 10 minuten te filteren als je een snelle activiteit voor tussendoor zoekt.

Mijn favoriet

Mijn favorietenlijst is ondertussen al aardig gevuld. Activiteiten als jachtseizoen, dromenvanger en survival kids zijn hierin terug te vinden. Mijn all-time favorite is toch wel you bring the talent-show. Een activiteit voor in de avond waar alle gasten van de camping of het vakantiepark hun talenten kunnen laten zien. Van goochelen, dans en zang tot aan gymnastiek. Zo leuk om te zien wat iedereen in huis heeft!

Heb je hem nog niet gedownload? Doe dat dan snel!

Over de blogger
Dionne Vollenberg
Dionne Vollenberg

Hi! Mijn naam is Dionne en ik ben recruiter bij TeamAnimation. Stel mij al je vragen over animatiewerk en werken op de camping! Tot snel!

alle blogs van Dionne
Vacature bij deze blog
Tienerentertainer op een grote camping

Tienerentertainer op een grote camping

Land
Nederland
Salaris
€170 - €400
Periode
Zomer 2021