De TOP MeetUps voor animatiewerk in 2024 zijn alweer in volle gang! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk écht iets voor jou is. Solliciteer nu

Wat vind je allemaal in onze app?

Wat vind je allemaal in onze app?

2 minuten
02-04-2021
TOP Animation

Ga je in de zomer aan de slag als entertainer? Dan is er een app die zeker niet mag missen op je telefoon, de TeamAnimation app. Dit is de activiteiten app van Nederland!

De app

In deze app kun je alles vinden over activiteiten voor onder andere de kidsclub, sport en show. Je kiest een categorie waar jij nog graag wat inspiratie in wilt opdoen. Er worden honderden activiteiten aan je voorgesteld waaruit jij je favorieten kan kiezen. Je favorieten worden automatisch opgeslagen waardoor je ze super makkelijk kan terugvinden.

De activiteiten

Wanneer jij je activiteit hebt gekozen, krijg je precies te zien wat je nodig hebt, hoe je de activiteit uitvoert en hoeveel minuten deze activiteit duurt. Wil jij gelijk filteren op de duur? Dat kan! Het is bijvoorbeeld heel handig om op 10 minuten te filteren als je een snelle activiteit voor tussendoor zoekt.

Mijn favoriet

Mijn favorietenlijst is ondertussen al aardig gevuld. Activiteiten als jachtseizoen, dromenvanger en survival kids zijn hierin terug te vinden. Mijn all-time favorite is toch wel you bring the talent-show. Een activiteit voor in de avond waar alle gasten van de camping of het vakantiepark hun talenten kunnen laten zien. Van goochelen, dans en zang tot aan gymnastiek. Zo leuk om te zien wat iedereen in huis heeft!

Heb je hem nog niet gedownload? Doe dat dan snel!

Welkom bij de TOP Community!

  • Bij ons beleef je de zomer van je leven!
  • Theater is bij ons niet verplicht
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je werkt samen met de leukste collega's
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Werken in Frankijk?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Twijfel je nog een beetje of animatiewerk wel voor jou is weggelegd? Geen zorgen, wij hebben een test gemaakt zodat jij erachter komt of dit werk iets voor jou is! Wie weet sta jij deze zomer gewoon te stralen op een vakantiepark in Nederland :)

Doe de match test!