Characters

Laat je bedrijf opvallen!

Denk je er weleens over na om je complete bedrijf in een thema om te toveren? Animatiewerk ondersteunt diverse parken met dit traject. Wij hebben al diverse bedrijven compleet gethematiseerd. Je kunt hierbij denken aan vaste typetjes, een mascotte op maat of het doorvoeren van een compleet thema.

Vaste typetjes

Vaste typetjes of mascottes zorgen voor extra beleving. Als het boegbeeld van je park aanwezig is, is er altijd iets speciaals. Met vaste typetjes of een mascotte prikkel je de belevingswereld van kinderen, hierdoor krijgen je kleine gasten meer binding met je park en stimuleer je hun aanwezigheid tijdens activiteiten.

karakter concept

Door middel van een karakter concept wordt het character een eigen persoonlijkheid met een eigen naam, een karakter omschrijving, een levensverhaal, vrienden en vaste gedragingen. Met behulp van een karakter concept wordt het echt een maatje van je gasten!
Conceptontwikkeling van Animatiewerk

Conceptontwikkeling

Ieder park kan een typetje of mascotte inzetten, geen kunst… Wat echter wel een kunst is, is om een juiste character te vinden en deze goed te integreren binnen je bedrijf. Je bent er nog niet met de aanschaf van een willekeurig mascottepak of kleding voor een typetje, daar gaat een stukje ‘character ontwikkeling’ aan vooraf. De mascotte en/of typetjes krijgen een eigen karakter en komen tot leven.

Marketing

Met behulp van mascottes of typetje(s) kun je perfect een thema onderstrepen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een natuurcamping die een boswachter mascotte in kan zetten om het thema nog meer uit te dragen. Zo hoef je niet direct de hele camping om te bouwen met natuurlijke materialen en speeltoestellen, maar kun je een simpele start maken door het animatieprogramma aan te passen naar het thema en een mascotte daarbij inzetten voor een grootste uitstraling. Met een paar simpele aanpassingen op je website en op het park, gaat het thema al snel leven!

Marketing van Animatiewerk
Merchandise van Animatiewerk

Merchandise

Typetjes en mascottes kunnen goed worden ondersteund met marketingmiddelen en merchandise. Denk hierbij aan eigen CD’s, knuffeltjes, rugtasjes, mokken, stickers, vriendenboekjes, t-shirts, neptattoos etc. Wij kunnen je adviseren over de promotie, zodat het complete concept zichzelf al snel terugverdient!

Thematiseer jouw park

Wil je samen met ons kijken naar de thematisering van jouw park? We gaan graag voor je aan de slag met een uniek thema, eigen characters of een herkenbare mascotte!