TeamAnimation Experience

Als entertainer aan de slag op de tofste campings en vakantieparken, creatief leren denken en de mooiste activiteiten neerzetten.We laten je in 7 stappen zien wat werken bij TeamAnimation voor jou betekent!


Stap 1 Jij wilt entertainer worden. Vet!


Wij zijn op zoek naar jou! Zo enthousiast als jij bent zijn wij ook. We kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan. We nodigen je uit voor een gesprek en samen kijken we waar jouw kwaliteiten liggen. 


TeamAnimation Experience
TeamAnimation Experience

Stap 2 We leren je alles!

Tijdens de training leer je aan de hand van activiteiten en workshops hoe jij je voorbereidt op een periode als entertainer. Je leert nieuwe skills en we leggen je uit hoe je de vetste activiteiten organiseert.

Stap 3 Alles online.

Tijdens onze training krijg je erg veel nieuwe informatie. Naast de gezellige dagen en het leren, maak je nieuwe vrienden en leer je veel mensen kennen. Veel indrukken dus! Om alles nog eens rustig te kunnen bekijken rond je voor je aan de slag gaat onze e-learning af. 

TeamAnimation Experience
TeamAnimation Experience

Stap 4 Dé terugkomdag

Je bent definitief aangenomen als entertainer om aan de slag te gaan in Nederland. Tijdens de Terugkomdag leer je iedereen kennen: van je collega's tijdens het seizoen tot aan de meerderejaars en begeleiding.

Een toffe dag waarbij we de planning voor het seizoen met je doorspreken. Zo weet je wat je te wachten staat en waarmee je rekening moet houden tijdens jouw werkperiode.

Stap 5 Aan de slag!

Het voorseizoen, de zomer of tijdens herfst- en kerstvakantie, we zijn altijd actief met entertainment. Natuurlijk is de zomer het drukste, worden de grootste activiteiten georganiseerd, maar het voor- en naseizoen zijn net zo tof!

Wij zorgen ervoor dat jij bij het park past en het park bij jou! Je wordt begeleid door ervaren entertainers en samen met ons zetten we vet entertainment neer.

TeamAnimation Experience
TeamAnimation Experience

Stap 6 Party!

Na het seizoen komen we samen om met z'n allen mooie herinneringen te delen. Het is een groot feest met alle entertainers, meerderejaars en regio’s!

Stap 7 Stoppen na één seizoen? Dacht het niet!

Eenmaal aangestoken met het virus kom je er nooit meer vanaf. Na een seizoen bij TeamAnimation ben je verkocht, collega's worden vrienden en je hebt de vetste werkplek van Nederland gevonden.

Als tweede-, derde-, vierdejaars hoef jij niet meer opnieuw te solliciteren, maar kom je wel naar de meerderejaarstraining of kun je zelfs uitgenodigd worden voor de leiderstraining. Samen met alle meerderejaars komen we samen en leren we van elkaar. We doen de tofste opdrachten en gaan nóg beter voorbereid het nieuwe seizoen in. Kan dat? Jazeker!

TeamAnimation Experience

Waar wacht je op! Meld je aan en dan zien we je snel!