Veelgestelde vragen

Kan ik veilig aan het werk?

Ja, zeker. We volgen de RIVM-richtlijnen op de voet en hebben een speciaal protocol ingericht voor animatie op onze campings en vakantieparken. Hier krijg je voordat je aan de slag gaat uitgebreid uitleg over, zodat je veilig voor ons aan de slag kunt.

Hoe oud moet je zijn voor dit werk?

Je moet minimaal 17 jaar zijn, voor 1 juli 2021.

Wat verdien je?

Je verdient als entertainer tussen de € 170,00 en € 400,00 (bruto) per week. Het loon is afhankelijk van je leeftijd en functie. 

Naast het loon worden je reiskosten van je huis naar je werkplek en retour gewoon vergoed. Lekker toch?

Hoe ziet zo'n training eruit?

Iedereen die bij ons wil werken, volgt eerst een verplichte selectietraining. Die training is supergezellig en je houdt er zeker vrienden aan over! Vorige deelnemers gaven de training een 9,2 als rapportcijfer voor sfeer. 

Hoe groot is de kans dat je wordt aangenomen?

Dat ligt helemaal aan jezelf! We hebben geen vast 'percentage' dat we aannemen. Als je laat zien dat jij een goede entertainer bent, word je aangenomen na het trainingsweekend. We proberen iedereen zoveel mogelijk te coachen en feedback te geven in het weekend, zodat de kans nog groter wordt dat je het weekend 'haalt' en voor ons aan de slag kunt. 

Hoe ziet een werkdag/week eruit?

Dat verschilt per vakantiepark! In de meeste gevallen start je 's ochtends met gezellig knutselen, doe je in de middag sport- en spelactiviteiten en is er 's avonds tijd voor het theaterfeest. Daarna zijn er vaak nog toffe bosspelen of shows. Een aantal keren per week heb je een grote activiteit. Denk hierbij aan vossenjacht, een musical, kampvuur, zeepbaan etc. De programma's worden geschreven door ons, dus dat hoef je niet zelf te doen. Scheelt weer een paar uurtjes! Je werkt 6 dagen per week en bent 1 dag vrij. Welke dag dat is, verschilt per werkplek.

Met hoeveel mensen zit je in een team?

Je werkt in de meeste gevallen in een team van 2 personen. Maar soms zit je in een groter team, bijvoorbeeld van 3, 4 of zelfs 7 personen. Allemaal van ongeveer dezelfde leeftijd, dus super gezellig!

Mag je samenwerken met een vriend(in)?

Je kunt op de training aangeven of je met iemand wil samenwerken. Wij proberen hier dan rekening mee te houden, maar we kunnen dit helaas niet garanderen. Het ligt aan de planning en de wensen van de parken of het mogelijk is om samen te werken.

Waar verblijf je tijdens je werkperiode?

Je verblijft op het vakantiepark, meestal in een stacaravan, soms in een ander soort accommodatie speciaal voor het animatieteam. Uiteraard is je verblijf op het park gratis. Je moet meestal wel zelf je boodschappen halen en betalen, maar soms heb je geluk en kun je mee eten met de rest van het personeel van het park. Ben jij er helemaal klaar voor om 'uit huis' te gaan? Kom maar op dan!

Hoe lang mag je werken?

In verband met de planning, vragen we een minimale beschikbaarheid van 3 weken in de zomervakantie. Maar ook tijdens het voorseizoen (meivakantie, hemelvaart, pinksteren) hebben we werkplekken waar je geplaatst kan worden als je wilt!

Hoe kan ik solliciteren?

Leuk dat je bij ons wilt komen werken! Via onderstaande button kun je je aanmelden voor een trainingsweekend waarin we kijken of het werk geschikt voor je is. Graag tot snel!