Voor bedrijven

Animatieteams en animatieprogramma's op maat voor jouw camping of vakantiepark

Heb jij behoefte aan een animatieteam dat zelfstandig werkt? Mensen die met je meedenken over thematisering, entertainers, doelgroepen, programma's en verfrissende activiteiten? 

Wij helpen je met plezier. Letterlijk! Een animatieteam van TeamAnimation zorgt ervoor dat je gasten niet naar huis willen.

Wil jij volgend seizoen een animatieteam waar je geen omkijken naar hebt? Een team dat zelfstandig werkt aan toffe activiteiten en shows? Dat kan! Wij kijken graag samen met jou naar een pakket, programma en de juiste mensen die het beste bij jouw bedrijf passen.


Voor bedrijven

Onze entertainers

Entertainers van TeamAnimation worden gericht geworven. De leeftijd ligt tussen 17 en 25 jaar oud en alle entertainers volgen twee trainingen. Tijdens deze selecties ligt de lat hoog, waardoor we alleen de beste entertainers inzetten op jouw bedrijf. Het animatieprogramma moet professioneel worden uitgevoerd. Om daarvoor garant te staan, kennen wij al onze entertainers persoonlijk en hebben we regelmatig contact met ze tijdens hun werkperiode.

Onze animatieleiders

Voor bedrijven

Als wij denken dat iemand een animatieleider in spé is, nodigen wij diegene uit voor een leiderstraining. Wanneer blijkt dat diegene ook daadwerkelijk geschikt is als animatieleider, zorgt hij/zij er op jouw vakantiepark voor dat de kwaliteiten van entertainers optimaal worden benut. De animatieleider zet de puntjes op de i en is het aanspreekpunt op jouw vakantiepark voor de gehele animatie.

Onze regiomanagers

Ieder animatieteam van TeamAnimation heeft een begeleider die het team gedurende de werkperiode ondersteunt en de entertainers beoordeelt. Dankzij deze begeleider kunnen wij snel schakelen. De begeleider zorgt ervoor dat we tijdens het seizoen altijd jouw verwachtingen waar kunnen maken. De begeleider komt minimaal één keer per week langs om te kijken hoe het gaat én om jouw vragen te beantwoorden.

Voor bedrijven

OOK EEN OP MAAT GEMAAKT PAKKET?

Wij kijken graag samen met jou naar een pakket, programma en de juiste mensen die het beste bij jouw bedrijf passen!