Entertainer worden

Werken in een animatieteam? Een leukere vakantiebaan bestaat niet!

Entertainer worden?

Animatiewerk is het leukste werk dat er is! Als entertainer in een animatieteam zorg jij ervoor dat een vakantie nóg leuker wordt. Op een vakantiepark ga je een knallende zomer tegemoet waar je met je collega's in het animatieteam de gasten vermaakt. Dat is animatiewerk! Klaar voor de zomer van je leven? 

Enthousiasme is het belangrijkst!

Ben jij minimaal 17 jaar, creatief, sportief, vrolijk, minimaal 3 weken beschikbaar in de zomer (maanden juli/augustus), niet verlegen en houd jij wel van een uitdaging? Kom maar op! Je hoeft geen speciale opleiding te volgen, we vinden het veel belangrijker dat jij enthousiast bent! Voor het seizoen van 2018 zijn we op zoek naar supergezellige mensen die ons team komen versterken in de vakanties! Je kunt werken in alle vakanties in het voorseizoen én de zomervakantie!

Iedereen die bij ons wil komen werken, nodigen we eerst uit voor een super gezellig selectieweekend. Kijk snel wanneer de weekenden zijn gepland en meld je aan!

Werken in een animatieteam ziet er zo uit!

Als entertainer werk je in een animatieteam en vermaak je gasten tijdens hun vakantie op campings, bungalowparken of in hotels. Je werkt met kinderen, jongeren en volwassenen. Je werkt 6 dagen per week volgens een uitdagend animatieprogramma. In dat programma zitten toffe activiteiten die je met je collega's voorbereid en uitvoert. Denk aan een te gekke spelshow, een ingestudeerde musical, gezellige knutsels, leuke sport & spel activiteiten, hilarische theaterstukken en lekker losgaan in het bos.

Een animatieteam bestaat in de meeste gevallen uit twee personen. Het is ook mogelijk dat je in een andere teamsamenstelling terecht komt. Je kunt zelfs aangeven of je eventueel met een vriend/vriendin samen wilt werken. Wij proberen hier dan rekening mee te houden.

Het verblijf van een animatieteam

Tijdens je werkperiode verblijf je op het vakantiepark, je huisvesting wordt gratis door ons geregeld. Je woont dan in die periode in een bungalow, stacaravan of andere accommodatie van het park. In sommige gevallen kun je (gratis of tegen een kleine vergoeding) mee-eten met het andere personeel. Je kunt natuurlijk ook zelf koken!

Wil je zien hoe de andere animatieteams hun werkperiode hebben ervaren op de camping? Check onze Facebookpagina voor heel veel foto's!

Meld je vandaag nog aan!

Lijkt werken in één van onze animatieteams jou helemaal te gek? Geef je dan op voor een supergezellig selectieweekend!

Wat verdien je bij Animatiewerk?

Natuurlijk is animatiewerk het leukste werk dat er bestaat, maar je verdient er ook nog eens lekker mee! De vergoedingen lopen op tot € 380,00 per week. Dit is afhankelijk van je leeftijd en je functie. Naast je loon krijg je ook je reiskosten van je woonplaats naar je werklocatie (en terug) vergoed. Hieronder zie je wat je verdient als entertainer (bruto):

  • 17 jaar: € 170,00 per week
  • 18 jaar: € 183,00 per week
  • 19 jaar: € 216,00 per week
  • 20 jaar: € 288,00 per week
  • 21+ jaar: € 360,00 per week
caret-down caret-up caret-left caret-right

'Ik kon mijn werk als entertainer gebruiken voor mijn stage, zo relaxt. Lekker verdienen én studiepunten halen!

Lotte Wullink

'Dit werk is echt zo leuk! Het voelt niet eens als werk, terwijl ik meer dan € 200,- per week verdien. Lekker!

Imme Halfman

Alle collega's waren super gezellig, we hebben de hele camping op z'n kop gezet! Te gekke zomer gehad.

Jos Stotefalk

Ook werken in een animatieteam?

Wil jij ook de vakantie van je leven? Dat kan! Meld je aan voor één van de trainingen en we zien je snel!