3-gangen-menu voor de regiomanager

3-gangen-menu voor de regiomanager

Beste strijders en strijderrinen,

Na een week vol inzendingen, ben ik allereerst mega trots en blij met jullie inzet en talenten!! Hierbij stuur ik het overzicht van hoe de records er nu voor staan. Zoals jullie zien zijn er een aantal nieuwe records bij gekomen en verbroken. Door dit overzicht zijn jullie weer helemaal op de hoogte van wat het record is op dit moment. (p.s. ik heb er zelf ook een paar bij verzonnen, uitleg over wat er te winnen valt komt bij je regio bezoek)

Voor nieuwe inzendingen: Beeldmateriaal is vereist. Anders kan ik hem helaas niet tellen. En laat je creativiteit de vrije loop! Bijna alles is mogelijk!

Een extraatje bij het regiobezoek

Zo begon ik de wekelijkse updates voor de entertainers in mijn regio. In het bericht stond welke records er deze week waren bijgekomen en gebroken. Wat begon als een grap mondde uit tot een heuse strijd. De entertainers die dit lezen, die afgelopen jaar mij als regiobegeleider hebben gehad, kunnen zich de appjes vast nog herinneren. Afgelopen jaar hadden we het fantastische idee om te strijden voor je eigen naam en record in het enige echte Animation Book of Records. Als regio aan mij de taak om naast de bezoekjes en gesprekken de teams te motiveren om records te verzinnen en die van de andere te breken. De strijd is inmiddels gestreden, je kan helaas niks meer insturen. Volgend jaar krijg je een nieuwe kans om je naam te vereeuwigen in het boek.

Naarmate de weken vorderden werden de records beter, groter, langer en gekker. Ontzettend leuk! Dit maakte het hele evenement een groot succes! Tevens was het een leuke afsluiter van het bezoek. Nog even brainstormen om creatieve records of manieren om een record te verbreken bedenken.

Animation Book of records

Zelf kon ik het ook niet laten om wat records toe te voegen die gebroken konden worden. Zo ook de titel van deze blog. Naast het record voor de langste slinger, grootste stoepkrijtkunstwerk en het hardst meezingen met de minidisco leek het mij wel grappig om ‘’ lekkerste lunch voor de regio’’ op de recordlijst te zetten. Niet wetende dat de geweldige entertainers alles uit de (keuken)kast zouden trekken om dit record te bemachtigen. Waar ik eigenlijk niks verwachtte (buiten een paar grappige opmerkingen en in het beste geval overheerlijke knakworsten en pannenkoeken) bleek dat al snel dat ik het mis had. Het record werd voor een paar teams een eretitel! Naast overheerlijk knakworsten en heerlijke broodjes en soep, kreeg ik zelfs een chocoladefondue met fruit en koekjes. En of dat al niet geweldig genoeg was kwam er 1 team met een compleet 3 gangen menu! Toen ze mij vertelden hoe ze het record gingen breken begon mijn maag al te knorren en liep het water mij in de mond.

De 3 gangen dag

De middag dat ik bij het team op het park kwam voor het wekelijkse regiobezoek verliep als volgt. ’s Middags kwam ik op het park aan. Ik was gelukkig op tijd om het laatste stukje van de kidsclub te ervaren. Dit doen we expres, zodat we de entertainers nog even echt in actie zien. Tegen het einde van de kidsclub sprak ik met de entertainers individueel om te vragen/peilen hoe het gaat en hoe zij zich voelden. Dit doe je als regio met iedereen van het team. Dit hoeft niet iedere keer, de ene week praatte ik met het hele team tegelijk en de andere met iedereen individueel.

Na de gesprekjes met de entertainers had ik een gesprek met de eigenaar. Dit is net zo belangrijk als de gesprekjes met de entertainers. De eigenaar moet namelijk ook tevreden zijn! Deze gesprekken zijn belangrijk om de kwaliteit en tevredenheid bij iedereen hoog te houden en om eventuele problemen snel en goed op te lossen. Voor de entertainers zijn wij als regiomanager er voor vragen, problemen of ondersteuning en voor de eigenaar net zo goed! De eigenaar is immers de klant en zijn tevredenheid is erg belangrijk. Hij/zij vertrouwt ons toch met een belangrijk onderdeel van zijn camping toe.


Recordpoging

Na het gesprek met de eigenaar ging ik terug naar de entertainers voor het breken van de record lunch. Wat ik niet had gedacht is dat de entertainers in de ochtend tijdens kidsclub een 3 gangen menukaart hadden geknutseld. Ook was de tuintafel netjes gedekt en werden de gangen één voor één opgediend op tafel. Naast dat het overheerlijk smaakte hebben we ontzettend gelachen en veel gepraat. Natuurlijk heb ik ze gecomplimenteerd op hun fantastische invulling van dit record en dat die zeker een plekje in het boek krijgt. Dit was een exceptioneel bezoek dat net snel overtreft zal worden! Maar ik daag mijn teams dit jaar natuurlijk wel uit om het te proberen!

Ik kijk uit naar alle nieuwe inzendingen aankomend jaar! Veel plezier en succes!

Zonnige Groetjes,

GVR

(Grote vriendelijke regio)


Lees deze blogs Deze blogs vind je ook vast interessant!