Het animatieseizoen is van start! Je kunt nu solliciteren voor het seizoen van 2025 🤩 Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk écht iets voor jou is. Solliciteer nu

CONTACT

LANGSKOMEN

Wil je gezellig bij ons langskomen op kantoor? Dan ben je natuurlijk van harte welkom. Wel is handig om dat van tevoren even te laten weten via de chat, mail of telefonisch.

Beddewijkstraat 29 4331 LP Middelburg

Hier kan je zo naar binnen wandelen!

Routebeschrijving

CHAT

Nog een manier om contact met ons op te nemen, is via onze chat. We antwoorden tijdens de kantoortijden meteen. Duurt het langer? Dan laat je jouw e-mail adres of mobiel nummer achter en krijg je een mail/sms wanneer we hebben geantwoord.

MAILEN

Stuur ons een mailtje en je hebt gegarandeerd binnen twee werkdagen antwoord. Mailtjes komen binnen op [email protected] of gebruik het formulier.

WHATSAPP

Je kunt ons natuurlijk ook appen. We lezen appjes van maandag tot donderdag van 09:00 uur tot 17:00 uur en op vrijdag tussen 09:00 en 15:00.

Stuur een appje

Jouw privacy

We nemen het bewaren van jouw gegevens serieus.

Lees meer

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Twijfel je nog een beetje of animatiewerk wel voor jou is weggelegd? Geen zorgen, wij hebben een test gemaakt zodat jij erachter komt of dit werk iets voor jou is! Wie weet sta jij deze zomer gewoon te stralen op een vakantiepark in Nederland :)

Doe de match test!