Animatiewerk.nl is nu TeamAnimation

Animatiewerk.nl is nu TeamAnimation

2 Minuten
20 Dec 2019

In november vond de jaarlijkse reünie plaats, en wat een geslaagd feestje was dat! Het was een avond waarbij alle entertainers die afgelopen zomer in Nederland of Frankrijk hebben gewerkt bij elkaar kwamen. Wij hebben samen met jullie meer dan genoten! Zoals jullie weten was er die avond één belangrijke mededeling: Animatiewerk.nl en Team4Animation zijn vanaf dat moment verder gegaan onder één naam: TeamAnimation. Daarbij hoort ook een nieuw logo én een nieuwe huisstijl, waar jullie tijdens de reünie al even kennis mee hebben gemaakt.

Dit is waarom wij verdergaan als TeamAnimation

Op 1 januari 2019 is Animatiewerk.nl overgenomen door Team4Animation. Op dat moment is de keuze gemaakt om voor dat jaar beide namen aan te houden. Zo konden we zowel jullie als de campingeigenaren laten wennen aan de overname. Maar nu we bijna een jaar verder zijn is de tijd aangebroken om beide bedrijven onder te brengen onder één naam, wat dus TeamAnimation is geworden! En dat betekent dat we het logo en de gehele huisstijl in een nieuw jasje hebben gestoken. Gelukkig werd dit door jullie meer dan goed ontvangen.

En nu?

We zijn druk bezig om de nieuwe huisstijl door te voeren. Zo zijn onze websites vernieuwd, maar hebben we er wel voor gekozen om zowel de website Animatiewerk.nl als Zomerjobs.nl te laten bestaan. Het is eigenlijk heel simpel. Wil je aan de slag als entertainer in Nederland? Dan kun je gewoon solliciteren via deze website. Wil je een zomer in Frankrijk meedraaien? Dan kun je je aanmelden via de website Zomerjobs.nl.

Wij schreven een persbericht over de naamsverandering, hierin lees je nog meer informatie over de overname en de keuzes die zijn gemaakt. Nieuwsgierig? Lees dan het persbericht.

Over de blogger

alle blogs van