De TOP MeetUps voor animatiewerk in 2024 zijn alweer in volle gang! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk écht iets voor jou is. Solliciteer nu

Animatiewerk.nl is nu TeamAnimation

Animatiewerk.nl is nu TeamAnimation

2 minuten
20-12-2019
TOP Animation

In november vond de jaarlijkse reünie plaats, en wat een geslaagd feestje was dat! Het was een avond waarbij alle entertainers die afgelopen zomer in Nederland of Frankrijk hebben gewerkt bij elkaar kwamen. Wij hebben samen met jullie meer dan genoten! Zoals jullie weten was er die avond één belangrijke mededeling: Animatiewerk.nl en Team4Animation zijn vanaf dat moment verder gegaan onder één naam: TeamAnimation. Daarbij hoort ook een nieuw logo én een nieuwe huisstijl, waar jullie tijdens de reünie al even kennis mee hebben gemaakt.

Dit is waarom wij verdergaan als TeamAnimation

Op 1 januari 2019 is Animatiewerk.nl overgenomen door Team4Animation. Op dat moment is de keuze gemaakt om voor dat jaar beide namen aan te houden. Zo konden we zowel jullie als de campingeigenaren laten wennen aan de overname. Maar nu we bijna een jaar verder zijn is de tijd aangebroken om beide bedrijven onder te brengen onder één naam, wat dus TeamAnimation is geworden! En dat betekent dat we het logo en de gehele huisstijl in een nieuw jasje hebben gestoken. Gelukkig werd dit door jullie meer dan goed ontvangen.

En nu?

We zijn druk bezig om de nieuwe huisstijl door te voeren. Zo zijn onze websites vernieuwd, maar hebben we er wel voor gekozen om zowel de website Animatiewerk.nl als Zomerjobs.nl te laten bestaan. Het is eigenlijk heel simpel. Wil je aan de slag als entertainer in Nederland? Dan kun je gewoon solliciteren via deze website. Wil je een zomer in Frankrijk meedraaien? Dan kun je je aanmelden via de website Zomerjobs.nl.

Wij schreven een persbericht over de naamsverandering, hierin lees je nog meer informatie over de overname en de keuzes die zijn gemaakt. Nieuwsgierig? Lees dan het persbericht.

Welkom bij de TOP Community!

  • Bij ons beleef je de zomer van je leven!
  • Theater is bij ons niet verplicht
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je werkt samen met de leukste collega's
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Werken in Frankijk?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Twijfel je nog een beetje of animatiewerk wel voor jou is weggelegd? Geen zorgen, wij hebben een test gemaakt zodat jij erachter komt of dit werk iets voor jou is! Wie weet sta jij deze zomer gewoon te stralen op een vakantiepark in Nederland :)

Doe de match test!