De TOP MeetUps voor animatiewerk in 2024 zijn alweer in volle gang! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk écht iets voor jou is. Solliciteer nu

Hoe organiseer je een leuke activiteit met je team voor je vrije dag?

Hoe organiseer je een leuke activiteit met je team voor je vrije dag?

2 minuten
30-04-2021
TOP Animation

Op zoek naar inspiratie voor je vrije dag? Dan zit je hier goed! Wil je nou eens wat anders of extra’s tijdens het wandelen in de omgeving, cultuur snuiven in de stad of een filmmarathon, lees vooral verder. Ik ga je helpen met toffe activiteiten die altijd mogelijk zijn.

Picknickfeest

Picknicken is overal mogelijk! In een park, op het strand of misschien op een grasveld naast de camping. Je kan er zelf voor kiezen hoe groot je het maakt. Hang er een thema aan! Zo zou je bijvoorbeeld allemaal iets kunnen maken of kopen waarvan je weet dat het je collega zijn lievelings is. Ken je elkaar nog niet zo goed? Ga dan bijvoorbeeld voor alleen maar rood eten en drinken. Gelijk een challenge te pakken! Neem een tas, kleed en wat bestek mee. Zeker weten dat dit genieten is.

Selfie game

Hoe leuk is het om foto’s met elkaar te hebben zodat je later nog herinneringen kan ophalen? Bedenk een aantal plekken, dingen en mensen waar of waarmee je op de foto kan. Het doel is om aan het einde van de dag te zorgen dat het volledige lijstje is aangevinkt. Gegarandeerd lachen en toffe foto’s.

Het moordspel

Een leuke toevoeging aan jullie vrije dag. Iedereen krijgt een kaartje met een persoon en op welke manier deze persoon vermoord kan worden. Denk bijvoorbeeld aan laat de persoon een kip nadoen, laat de persoon een handstand maken etc. Wanneer je het voor elkaar krijgt om je collega dit te laten doen, is deze vermoord. De persoon die als laatste vermoord wordt is de winnaar.

Er zijn nog zoveel activiteiten te bedenken om jullie vrije dag een extra touch te geven en elkaar wat beter te leren kennen. Laat vooral je hersenen kraken over een zelfbedachte activiteit tijdens je vrije dag. Have fun!

Welkom bij de TOP Community!

  • Bij ons beleef je de zomer van je leven!
  • Theater is bij ons niet verplicht
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je werkt samen met de leukste collega's
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Werken in Frankijk?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Twijfel je nog een beetje of animatiewerk wel voor jou is weggelegd? Geen zorgen, wij hebben een test gemaakt zodat jij erachter komt of dit werk iets voor jou is! Wie weet sta jij deze zomer gewoon te stralen op een vakantiepark in Nederland :)

Doe de match test!