Voorbereiden op de zomer van je leven!

Voorbereiden op de zomer van je leven!

Hi! Mijn naam is Lizan, ik ga deze zomer voor het 2e jaar knallen op Koningshof. In het voorseizoen heb ik al op verschillende parken gestaan. Iedere keer opnieuw kijk ik er enorm naar uit om weer mijn koffers in te pakken! Maar hoe bereid ik mij nu voor en wat vind ik zo leuk aan animatiewerk?

Waarom animatiewerk?

Als eerste is het gewoon een fantastische baan! Je viert vakantie, maar tegelijkertijd ben je ook aan het werk. Het is enorm dankbaar werk. Ik zelf heb niet vaak het gevoel dat ik aan het werk ben, voor mij is het ook een vakantiegevoel. De kids komen iedere dag met een lach naar je toe, en eindigen ook de dag weer met een grote glimlach. Wanneer de kinderen genieten, geniet ik voor 200%. Naast megaveel lieve kids werk je in een fantastisch team. Samen gek doen, dansen en heel veel andere dingen. Het is dan ook verschrikkelijk als je weer afscheid moet nemen als je werkperiode voorbij is.

Het werken als entertainer is gewoon fantastisch! Ik heb er weer enorm veel zin in!!!


Hoe bereid ik mij voor?

Voordat je gaat werken op de camping krijg je een drive bestand. Hierin vind je alle parkinfo. Deze lees ik altijd goed door. Via Whatsapp of door te bellen maak ik alvast een beetje kennis met mijn team. Gezellig kletsen, maar ook al samen kijken hoe we dingen gaan aanpakken. Denk hierbij aan het maken van afspraken wie er gaat bellen en welke vragen we nog hebben. Verder ben ik echt al 2 weken voor vertrek bezig met inpakken! Oeps, dit is misschien wel heel vroeg, maar ik kan niet stilzitten als ik weet dat ik bijna ga. Ik word dan heel enthousiast en wil het liefst meteen vertrekken!

Maaar dannnn! Wat neem ik altijd mee?

- Als eerste je Meeleefkleding! Hoe kun je nu een fantastisch meeleeftheater spelen zonder die geweldige outfit?!
- TeamAnimation trui, deze trui mag je zeker niet vergeten.
- Stekkerdoos, gewoon mega handigggg!
- Muziekbox, dit is chill als je lekker vrije tijd hebt!
- Zonnebrand! Liever lekker insmeren dan een rode tomaat worden.
- Een mega grote dosis energie en enthousiasme!

Nog 3 weken wachten en dan mag ik weer vertrekken! 4 weekjes heel veel plezier maken met iedereen! Ik kijk er enorm naar uit!!

Over de blogger
Lizan Lormans
Lizan Lormans

Lizan stond in 2020 voor het eerst aan de slag als entertainer in Nederland. Ze beleefde haar zomer van haar leven en kan niet wachten om weer aan de slag te gaan!

alle blogs van Lizan
Vacature bij deze blog
Ga aan de slag als sfeermaker

Ga aan de slag als sfeermaker

Land
Nederland
Salaris
€170- €400
Periode
Zomer 2021