De TOP MeetUps voor animatiewerk in 2024 zijn alweer in volle gang! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk écht iets voor jou is. Solliciteer nu

Voorbereiden op de zomer van je leven!

Voorbereiden op de zomer van je leven!

3 minuten
25-06-2021
TOP Animation

Hi! Mijn naam is Lizan, ik ga deze zomer voor het 2e jaar knallen op Koningshof. In het voorseizoen heb ik al op verschillende parken gestaan. Iedere keer opnieuw kijk ik er enorm naar uit om weer mijn koffers in te pakken! Maar hoe bereid ik mij nu voor en wat vind ik zo leuk aan animatiewerk?

Waarom animatiewerk?

Als eerste is het gewoon een fantastische baan! Je viert vakantie, maar tegelijkertijd ben je ook aan het werk. Het is enorm dankbaar werk. Ik zelf heb niet vaak het gevoel dat ik aan het werk ben, voor mij is het ook een vakantiegevoel. De kids komen iedere dag met een lach naar je toe, en eindigen ook de dag weer met een grote glimlach. Wanneer de kinderen genieten, geniet ik voor 200%. Naast megaveel lieve kids werk je in een fantastisch team. Samen gek doen, dansen en heel veel andere dingen. Het is dan ook verschrikkelijk als je weer afscheid moet nemen als je werkperiode voorbij is.

Het werken als entertainer is gewoon fantastisch! Ik heb er weer enorm veel zin in!!!


Hoe bereid ik mij voor?

Voordat je gaat werken op de camping krijg je een drive bestand. Hierin vind je alle parkinfo. Deze lees ik altijd goed door. Via Whatsapp of door te bellen maak ik alvast een beetje kennis met mijn team. Gezellig kletsen, maar ook al samen kijken hoe we dingen gaan aanpakken. Denk hierbij aan het maken van afspraken wie er gaat bellen en welke vragen we nog hebben. Verder ben ik echt al 2 weken voor vertrek bezig met inpakken! Oeps, dit is misschien wel heel vroeg, maar ik kan niet stilzitten als ik weet dat ik bijna ga. Ik word dan heel enthousiast en wil het liefst meteen vertrekken!

Maaar dannnn! Wat neem ik altijd mee?

- Als eerste je Meeleefkleding! Hoe kun je nu een fantastisch meeleeftheater spelen zonder die geweldige outfit?!
- TeamAnimation trui, deze trui mag je zeker niet vergeten.
- Stekkerdoos, gewoon mega handigggg!
- Muziekbox, dit is chill als je lekker vrije tijd hebt!
- Zonnebrand! Liever lekker insmeren dan een rode tomaat worden.
- Een mega grote dosis energie en enthousiasme!

Nog 3 weken wachten en dan mag ik weer vertrekken! 4 weekjes heel veel plezier maken met iedereen! Ik kijk er enorm naar uit!!

Welkom bij de TOP Community!

  • Bij ons beleef je de zomer van je leven!
  • Theater is bij ons niet verplicht
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je werkt samen met de leukste collega's
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Werken in Frankijk?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Twijfel je nog een beetje of animatiewerk wel voor jou is weggelegd? Geen zorgen, wij hebben een test gemaakt zodat jij erachter komt of dit werk iets voor jou is! Wie weet sta jij deze zomer gewoon te stralen op een vakantiepark in Nederland :)

Doe de match test!