De TOP MeetUps voor animatiewerk in 2024 zijn alweer in volle gang! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk écht iets voor jou is. Solliciteer nu

Werken als entertainer is fantastisch!

Werken als entertainer is fantastisch!

3 minuten
28-05-2021
TOP Animation

De eerste keer werken in het voorseizoen, wat een fantastische ervaring. Hi, mijn naam is Lizan en dit jaar werk ik het 2e jaar voor TeamAnimation. Ik heb ervoor gekozen om ook in het voorseizoen te werken. In het voorseizoen gewoon op 4 verschillende parken staan? Ja, dat kan!


Pasen

De eerste periode van het voorseizoen. Samen met mijn collega stond ik op vakantiepark het Grootslag. Een gezellig park met een knusse animatie. Het was niet heel druk op het park, maar de kindjes die er waren kwamen iedere dag gezellig knutselen en spelletjes spelen! Ondanks dat er niet veel kindjes waren stonden we toch iedere dag megahard te dansen tijdens de minidisco. Altijd leuk om de kindjes die er zijn dan extra aandacht te kunnen geven. Je ziet ze dan met een lach weer terug naar de ouders gaan.

Meivakantie

In de meivakantie heb ik mogen rocken op vakantiepark Koningshof. Dit is een park dat nu al mijn hart heeft gestolen. Afgelopen zomer heb ik hier ook gestaan. Hoe tof is het dat de kids je nog steeds kennen! Mega veel kindjes die enorm enthousiast meededen met de activiteiten, dat is het mooiste wat er is. Als de kindjes genieten, genieten wij ook! Op Bevrijdingsdag waren de bevrijdingsspelen georganiseerd. De eigenaar van het park had hiervoor veel leuke spellen ingehuurd, schminken, eendjes vangen een luchtkussen en nog veel meer. Het was een geslaagde dag, iedereen vond het fantastisch, ook wij hebben enorm genoten. Op Koningshof zijn vaste typetjes, als prinses Rosa was ik weer helemaal in mijn element. Zo mooi om te zien hoe de kleinste kids hier in mee gaan. Die gezichtjes spreken boekdelen als je weer naar buiten komt in een te gekke outfit. Het maakt de week nog geslaagder als je van de kindjes enthousiast de vraag krijgt, ‘kom je in de zomer weer terug?’


Hemelvaart

Tijdens Hemelvaart heb ik op Capfun Linberg Park gestaan. Een groot park met veel vaste gasten. Hierdoor kennen de kids elkaar goed. Iedere dag hadden we buiten de knutsel. Ze maakten eerst hun eigen knutsel, daarna werd het animatieteam overspoeld met knutsels en tekeningen, gewoon geweldig! Op het park zaten ook veel tieners, dit was te merken tijdens de sportactiviteiten, ze kwamen hier massaal op af. Iedereen is megafanatiek en wil graag meedoen. Het is fijn om te merken dat de tieners zich ook kunnen mengen met de kleinsten, maar ze kunnen niet wachten op het laatste moment dat ze lekker tegen elkaar kunnen strijden. Zelfs in de stromende regen konden ze niet stoppen met voetballen, echte die hardsss!

Het voorseizoen is nog niet afgelopen, aankomend weekend gaan we nog eens rocken op een fantastisch vakantiepark! Zodra ik thuis ben, begin ik alweer af te tellen naar een volgend avontuur. Een nieuw avontuur met nieuwe stralende gezichten van de kids.

Samen is alles zoveel leuker!

Welkom bij de TOP Community!

  • Bij ons beleef je de zomer van je leven!
  • Theater is bij ons niet verplicht
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je werkt samen met de leukste collega's
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Werken in Frankijk?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Twijfel je nog een beetje of animatiewerk wel voor jou is weggelegd? Geen zorgen, wij hebben een test gemaakt zodat jij erachter komt of dit werk iets voor jou is! Wie weet sta jij deze zomer gewoon te stralen op een vakantiepark in Nederland :)

Doe de match test!