De TOP MeetUps voor animatiewerk in 2024 zijn alweer in volle gang! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk écht iets voor jou is. Solliciteer nu

6 redenen waarom animatiewerk zo leuk is

6 redenen waarom animatiewerk zo leuk is

3 minuten
20-01-2020
TOP Animation

Animatiewerk? Iedereen heeft hier wel z’n eigen denkbeelden bij. Maar wanneer je zelf nooit animatiewerk hebt gedaan is het vrij lastig om je in te beelden wat het precies inhoudt. Eén ding is zeker: je werkt met kinderen. Maar bij animatiewerk komt veel meer kijken. Entertainers krijgen vaak de vraag waarom ze animatiewerk doen. Antwoorden op deze vraag zijn er wat mij betreft genoeg, want er zijn zoveel redenen te bedenken. Het is namelijk gewoon een top baan! Ik heb een aantal redenen voor je op een rijtje gezet. Hierna wil je vast en zeker solliciteren voor een baan als entertainer.

1. De kinderen natuurlijk

Het is geweldig om met kinderen te spelen en te werken. Je ziet hoe blij ze zijn als er weer een activiteit op de planning staat. Of het nu gaat om ’s ochtends knutselen in de animatiezaal of ’s avonds weervolfen rond het kampvuur, de kids zijn altijd enthousiast. En dat is natuurlijk super leuk!

2. Het echte campinggevoel

Als je mag werken op de camping in het animatieteam, ben je soort van op vakantie. Het liefst wil je natuurlijk dat de zon lekker schijnt en je je korte broek uit de kast kunt trekken. Zelfs als het regent is het nog vakantie! Ook dan zijn er namelijk genoeg leuke activiteiten die je binnen kunt organiseren. Stiekem is voetballen met een beetje regen nog steeds super leuk

3. De gezelligheid

Je staat natuurlijk altijd in een super leuk team en dat staat gelijk aan een overdosis gezelligheid. Tussen de activiteiten door lekker kletsen en eten koken. En wat dacht je van stiekem grapjes uithalen? Ik vind het geweldig! Je bent in ieder geval verzekerd van een collega die het werk net zo leuk vindt als jijzelf. Dus een klik? Die heb je al snel!

4. Verschillende mensen leren kennen

Je komt altijd mensen tegen uit verschillende delen van het land, maar ook uit het buitenland. Dat zorgt ervoor dat iedereen op de camping net even anders is en dat is super leuk om te zien. Zo hoor je verhalen die je normaal niet hoort en kun je veel leren over de kijk die al deze verschillende mensen hebben op het leven. Toch is het sfeertje super relaxed! Iedereen is tenslotte op vakantie dus doet het lekker rustig aan.

5. Lekker sportief bezig zijn

De hele dag ren je van de ene kant van de camping naar de andere kant. ’s Middags ga je lekker sporten met de kids en kun je zelf vaak ook meedoen. Goed voor je conditie dus! Houd je natuurlijk wel een beetje in bij het voetballen, je speelt natuurlijk wel een potje met de kids hé.

6. Weer even kind zijn

Elke dag lijkt het net alsof je zelf kind bent en weer op de camping staat zoals je vroeger deed met je ouders. Overal waar je kijkt zie je vriendjes en vriendinnetjes. Daarnaast kun je natuurlijk altijd lekker mee knutselen en voetballen. Wat is het leven op de camping toch leuk!

Enthousiast? Meld je dan aan en wie weet sta jij aankomende zomer ook te shinen op een camping!

Welkom bij de TOP Community!

  • Bij ons beleef je de zomer van je leven!
  • Theater is bij ons niet verplicht
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je werkt samen met de leukste collega's
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Werken in Frankijk?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Twijfel je nog een beetje of animatiewerk wel voor jou is weggelegd? Geen zorgen, wij hebben een test gemaakt zodat jij erachter komt of dit werk iets voor jou is! Wie weet sta jij deze zomer gewoon te stralen op een vakantiepark in Nederland :)

Doe de match test!