Training volgen

Alle info over onze supergezellige animatietrainingen

TRAINEN MÉT NIEUWE VRIENDEN

Iedereen die bij Animatiewerk wil werken, wordt na een telefonische intake uitgenodigd voor een trainingsweekend. In dat weekend kijken we samen of we matchen en of jij animatiewerk kunt gaan doen bij Animatiewerk. Na je aanmelding krijg je een uitnodiging met alle informatie. Deelnemers beoordelen de training gemiddeld met een 9,2 voor de sfeer. Het wordt dus sowieso tof!

"DIT WEEKEND WAS ECHT ZÓ ONWIJS LEUK. IK HEB HEEL VEEL NIEUWE MENSEN LEREN KENNEN EN DE TRAINERS WAREN SUPER AARDIG! KAN NIET WACHTEN TOT DE ZOMER!"

WAT DOE JE OP EEN TRAINING?

De animatietraining is van vrijdagavond t/m zondagmiddag, in Appelscha. Het is een gegarandeerd gezellig weekend waarin we je alles leren over animatiewerk. Je wordt gecoacht door onze ervaren trainers. Je volgt leuke workshops op gebied van sport en spel, minidisco, presenteren, creatief denken, theater en show. Uiteraard mag je ook laten zien wat jij zelf in huis hebt!  Wanneer we denken dat je geschikt bent om te werken als entertainer, word je na de training aangenomen bij Animatiewerk! Daarna kun je lekker zelf aan de slag op een vakantiepark in Nederland! Let op: in verband met de richtlijnen van het RIVM volg je op dit moment een online training in plaats van een training op locatie.