Training volgen

Alles wat jij moet weten voor je naar de allerleukste training van het jaar gaat!

Was jouw intake- of sollicitatiegesprek megagezellig en ben je uitgenodigd voor de training? YES? LET'S GO! Ben jij nu vet nieuwsgierig wat je kan verwachten tijdens de training... Lees snel verder! Je vindt hier alles wat je moet weten. De training is ook bedoeld om te kijken of wij bij elkaar passen en is tevens een selectie. Wees jezelf en doe je best, na deze training vertellen we je of je definitief bent aangenomen.

Training volgen

Hoe ziet de training eruit?

Tijdens de training leren we je alle tips en tricks om een fantastische entertainer te zijn. Onze trainers hebben ooit zelf ook staan shinen op een camping of vakantiepark in binnen- of buitenland en weten als geen ander hoe jij je voelt.

Iedereen die aankomend seizoen voor ons gaat werken volgt eerst de training, want je leert tijdens de training alles wat je moet weten om een goede entertainer te zijn. Alles komt aan bod: sport, spel, knutselen, show, presenteren, dans, (speur)tochten, creatief denken, aquagym en NOG VEEL MEER!

Na de training heb jij alle kennis in huis om te knallen op een camping of vakantiepark. Wees op tijd en de rest regelen wij. Wees op tijd en laat de dag over je heen komen. Lunch regelen wij en wil je blijven eten? Ook geen probleem, maar laat dat op tijd weten!

Wat verwachten wij van jou?

Dat je lekker jezelf bent! Daar hebben we allebei het allermeeste aan. Doe goed je best en laat zien dat je een fantastische entertainer bent. Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent en dat je de online training van LEIQ hebt afgerond. Als jij de campingdans 'Ritmo Vuelta' van voor tot achter kent, dan weten we genoeg ;)

We gaan een dag knallen met veel zoveel mogelijk entertainers, VET LEUK! We gaan je heel veel leren en je wilt echt niets missen, dus zorg ervoor dat je goed uitgerust bent voordat je naar de training komt.

Tot slot zorg ervoor dat je de mail over de training goed hebt doorgelezen en je alle spullen van de paklijst bij je hebt. No worries, het wordt een superleuke dag en wij hebben er echt mega veel zin in!

Training volgen

Covid-19 updates!

Niets is zo veranderlijk als de ontwikkelingen rondom het Covid-19 virus. De trainingen worden georganiseerd binnen de op dat moment geldende maatregelen. Om duidelijkheid te scheppen, hebben we een routekaart uitgewerkt, waarin staat wat de verschillende situaties en maatregelen voor jou en ons betekenen.

We hebben in de routekaart 4 verschillende scenario's uitgewerkt en in alle gevallen gaat de training door. Wat er tijdens jouw trainingsweekend gebeurt hoor je uiterlijk 1 week van te voren. Heb je na het lezen van deze informatie nog meer vragen? Slide in onze DM op Instagram, Whatsapp Frida of Aïshya of mail naar hallo@teamanimation.nl. Ohja, bellen mag ook naar 085 29 8885!

Training volgen

Last but not least

Als laatste de praktische informatie...

  • Het adres dat je op moet zoeken op 9292 of maps is afhankelijk van welke voorkeurslocatie die jij doorgeeft. Lees je mail met informatie over de training goed door, want daar staat ook het juiste adres in.
  • De dagtraining duurt van 09:00 uur  's ochtends tot 18:00 uur 's avonds. 
  • STRESS! Wat neem ik mee? Wat heb ik nodig? No worries! De paklijst met alles wat je nodig hebt ontvang je met andere belangrijke info in je mail vlak voor de training.
  • Belangrijk! Voor je begint aan de training moet je de online training van LEIQ hebben afgerond. Deze online training leert je de basis alvast, zodat je voorbereid naar de training komt. WIN WIN!
  • Laatste praktische ding: de training kost eenmaling 29,- euro. 
Training volgen

Join the Smile

Kun jij nu ook niet meer wachten om aan de slag te gaan? En doe jij niets liever dan werken in de zon aankomend seizoen? Meld je dan nu snel aan!