Training volgen

Alle info over onze supergezellige animatietrainingen

Uitgenodigd voor de training!

Na het invullen van de vragenlijst, een kort intakegesprek en het sollicitatiegesprek, komt het verlossende nieuws. Je bent officieel uitgenodigd voor de training.  Super leuk natuurlijk, maar wat houdt zo'n trainingsweekend dan eigenlijk in?


Het trainingsweekend

De animatietraining is van vrijdagavond t/m zondagmiddag, in Appelscha. Het is een gegarandeerd gezellig weekend waarin we je alles leren over animatiewerk. Je wordt gecoacht door onze ervaren trainers. Je volgt leuke workshops op gebied van sport en spel, minidisco, presenteren, creatief denken, theater en show. Uiteraard mag je ook laten zien wat jij zelf in huis hebt! Het is een weekend die je niet snel meer zult vergeten en waar je veel nieuwe vrienden aan overhoudt!

Onze corona-routekaart

Ja, ook wij hebben onze eigen routekaart. Door het coronavirus zijn er veel regels waar rekening mee moet worden gehouden bij het organiseren van de training. Om het voor jullie zo duidelijk mogelijk te maken, zullen wij de routekaart binnenkort met jullie delen. Zo is het voor elke entertainer duidelijk wat er verwacht kan worden, als de situatie verandert en dit van invloed heeft op onze training.