Coaching en Begeleiding

Coaching en begeleiding

Op kantoor werken we met een team van ervaren entertainers. We hebben zelf al veel zomers gewerkt en hebben ook heel wat jaren ervaring met de coaching en training van nieuwe entertainers. In de aanloop naar de zomer zijn we altijd te bereiken voor je vragen, onduidelijkheden of onzekerheden. We houden de lijntjes graag kort en persoonlijk!

Regiomanagers

Tijdens je werkperiode word je begeleid door jouw regiomanager. Hij of zij komt iedere week langs en kijkt samen met jou wat goed gaat en wat minder goed gaat. Op deze manier kun jij het maximale uit je werkperiode halen en leer je enorm veel! We geven je een reflectie op je werk als onderdeel van het opleidingstraject en je kunt natuurlijk met je eigen inbreng komen in dit gesprek. We nemen je altijd serieus.

Informatie over de training

Hoe de training verzorgd gaat worden in 2021 is voor nu nog onduidelijk. Wat we wel weten, is dat we jullie natuurlijk niet onvoorbereid naar een camping of vakantiepark laten gaan. Jij gaat hoe dan ook alle ins en outs te weten komen over animatiewerk. En wat je bovendien sowieso kunt verwachten, is goede begeleiding van ervaren entertainers. Dus nog eventjes geduld... Meer informatie over hoe, wanneer en waar de training gaat plaatsvinden, volgt snel!

Het opleidingstraject

Je wordt aangenomen door TeamAnimation. Voor TeamAnimation is het belangrijk het certificaat voor entertainment te hebben. We laten je niet in de steek, want je behaalt dit certificaat door een training te volgen die wordt aangeboden door Team4Events.