Waarom een training bij TeamAnimation zo onwijs leuk is!

Waarom een training bij TeamAnimation zo onwijs leuk is!

Hallo allemaal! En welkom bij weer een nieuwe blog van mij ☺

Maar liefst acht jaar geleden was het moment dat ik de kampeerboerderij in Appelscha binnenliep voor een training! Ik was net als jullie, ontzettend enthousiast en met gezonde spanning ging ik naar binnen. En met een knip in mijn vingers was het alweer voorbij...

Wat een ervaring!

Wauw wauw en nog eens wauw! Wat een leuke mensen heb ik ontmoet en wat waren de trainers lief en gezellig naar ons. Ik wist het zeker... Ik wil bij de club horen!

Nu heel wat jaartjes en trainingen later is het jouw beurt! Jij gaat naar een training van TeamAnimation. Wat je allemaal kan verwachten? Vertel ik je nu!

Vet goede trainers

De trainers worden allereerst goed opgeleidt om de allerbeste training aan jullie te geven. Dan heb ik het bijvoorbeeld over workshops die jullie gaan volgen en alle fantastische voorbeelden waar jullie naar gaan kijken. Meeleeftheater, sport en spel, tochten, kidsclub, presenteren en show zijn bijvoorbeeld onderdelen die aanbod komen tijdens de training.

Workshops, voorbeelden en veel oefenen

De training is een combinatie van workshops volgen, voorbeelden kijken en vervolgens zelf aan de slag te gaan! Hoe leuk is dat? Daarnaast hebben we natuurlijk de grootste lol met elkaar en is er zeker ook ruimte voor leuke klets- en chillmomentjes met de andere deelnemers. De trainers er ook zeker om je te helpen en te coachen tijdens het weekend, dus schroom niet en vraag ze het hemd van het lijf!

Gevalletje ‘Je had er bij moeten zijn’

Eigenlijk is de training en wat je daarbij voelt niet uit te leggen en moet je dit echt zelf ervaren. Je leert ontzettend veel en soms kan het zijn dat je hoofd op knappen staat van alle informatie die je zult krijgen. Dit is natuurlijk helemaal niet erg, want je ben er ook om te leren. Kom je er tijdens de training achter dat het toch niets voor jou is? Geen probleem, je kan je tijdens de training afmelden. We zijn allang blij dat dit tijdens de training gebeurt in plaats van op de camping of het vakantiepark.

Ik hoop dat jullie net zo’n leuke training zullen hebben als ik heb gehad en nog steeds heb als trainer. Vergeet ook niet vrienden te maken voor het leven!

Veel plezier en doe je best!

Liefs,
Frida
Over de blogger
Frida van Wigcheren
Frida van Wigcheren

Hoi allemaal! Mijn naam is Frida en ik werk al meer dan zeven jaar in deze fantastische branche! Wat ik allemaal doe? Ik zorg voor de planning en de animatieprogramma's, maar ben ook druk bezig onze training en trainers steeds beter te maken! Daarnaast vind ik het super leuk om grote en toffe activiteiten te bedenken en uit te werken. In de zomer race ik rond als regiomanager om bij jullie langs te gaan op onze vakantieparken in Nederland! Ik zie jullie daar he!?

alle blogs van Frida